17 October 2011

Segmen: Jom Hargai Sahabat

♥BUKAN SEKADAR SEGMEN. TAPI INI ENTRY PENGHARGAAN BUAT SAHABAT TERCINTA.♥

KLIK banner untuk join


Pertama kali ca join segmen bukan hanya kerana ini adalah SEGMEN. Tapi ca ambil peluang ini untuk membuat penghargaan buat mereka..

MEREKA KAWAN KU
MEREKA SAHABAT KU
MEREKA ADIK BERADIK KU
MEREKA KELUARGA KU

INI CERITERA 4 SAHABAT
*KLIK UNTUK TAHU KISAH KAMI*


Oleh sebab ni segmen merangkap entry penghargaan, izinkan ca menggunakan 'Aku'

================================================

Andai korang baca entry ni, aku harap korang berikan sedikit masa untuk korang kenang kembali persahabatan kita..Aku tau kita sama2 tak sedar bila masa kita mula rapat. Kita sama2 tak ingat pon bila masa kita tiba2 jadi SYALINSAIZAH..Aku cuma ingat dan aku cuma tau korang adalah sahabat LIMITED EDITION aku.Takde sape boleh ganti tempat korang...

Purah, Is dan Qila..masih korang ingat saat2 ni?





Aku mampu tersenyum tengok semua kenangan kita masa zaman hingusan ni. Mandi air terjun sama2, main hujan sama2.Masak sama2..walaupon masa tu kita belom pro masak mee.Ingat lagi? Gelak ketawa awak purah..Kadang2 mengalahkan kitorang..Qila , ko memang cover2 cun..hehe..Is sentiasa sopan walau adakalanya terkeluar gak ketawa jahat ko..

Sekarang, kita makin dewasa. Korang yang masih study mesti dapat kawan baru kan? Aku harap korang tak kan lupakan aku.Aku tak nak ada sape2 ganti tempat aku sebab aku tak pernah cari ganti tempat korang di hati aku..




Aku sayang korang. Sayang sangat2. Aku takde adik badik pompuan melainkan korang.Walau kita xde ikatan kekeluargaan sekalipon, aku rasa aku sangat dekat dengan korang.. Sebak sangat aku rasa saat ni.Aku mengaku aku menangis saat ni.Tapi aku tak nak korang nangis tau.Aku nak korang sentiasa tersenyum.. Purah, dah2..Jangan nangis keh..Saya dapat rasa awak nangis sekarang...

Purah, Qila, Is

Terima kasih jadi kawan ,sahabat aku, keluarga aku..
Terima kasih sebab korang sentiasa ada di kala aku susah dan senang..
Terima kasih atas segalanya...
Semoga ukhwah yang kita bina bertahun lamanya akan sentiasa terpelihara..
Aminn~

================================================

Maaf, ca teremo sikit.. Hanya ALLAH dan kami yang tau apa yang sedang berlaku.Doakan kami agar sentiasa bersama....


6 comments:

  1. wah..rajin dia join segmen.. bagus3.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. persahabatan itu sangat tinggi nilainya.. moga persahabatan kalian kekal buat akhirnya... :) aminnn~~~

    thanks yer coz join...

    ReplyDelete
  3. dri segmen yg sama ^^,
    slm sahabat


    http://aientetra.blogspot.com/2011/08/kau-kawansahabat-dan-teman.html

    ReplyDelete
  4. singgah n follow dr segmen yang sama.. let's hargai sahabat..
    hargai dengan apa plg mujarab?? dengan sepotong doa tanda kita menghargai sahabat2 kita...
    http://ainunqalbi.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-hargai-sahabat.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...