14 February 2012

Entry Sentap!

Assalamu'alaikum....


ENTRY MENYENTAP KALBU..HARAP MAAF..

Sape perasan ca join Segmen Abg Ben semalam...? 1st time ca join tapi ca pulak buat syarat dalan entry segmen tu..Syarat apa? Simple! Meh ca copy paste yerrrrr~



Tapi kali ni ca join dan ca harapkan sapa yang nak follow ca biarlah atas keikhlasan hati dan atas dasar minat terhadap penulisan ca..Bukan sebab mengharapkan ca FOLLOW KORANG BALIK. Ok? 



Nampak? Terang2 ca suruh baca sampai habis kat awal2 entry...Tapi....huhu.....Korang pi la baca komen2 diorang...Ca tahu ramai TAK BACA SAMPAI HABIS... :(  Sedih~ Ca malu sebenarnya..Follower ramai tapi bila up entry,komen tak banyak... :( Sebab tu ca perlu orang yg betul2 berminat dengan penulisan ca..


Papepon thanks pada yang sudi follow atas dasar ikhlas dan atas dasar penulisan ca..Ca akan terjah semua yang datang singgah ke blog ca dan ca akan baca entry korang yang lain, bukan entry segmen..Ok? :) Maaf tau kalau ca tak dapat BALAS aktiviti mengFOLLOW BALIK..--->pelik je bunyinya..Jangan marah2 tau....Peace!

Pada yang ca pernah follow & yang selalu datang sini, tp jarang nampak komen dari ca, ca minta maaf sebab itu sememangnya masalah BERUKben.. :(



*Get ready untuk di-unfollow..Erk! :|

24 comments:

  1. rasanya mungkin ada yang sentap kot ca..hehe...

    kalau setiap entri yang dipublish..dan ada komen...rasa teruja dia tu semacam sikit kan...tapi yg penting kena ikhlas la komen tu...

    #nak bw skrg ni pun agak susah..line internet tetiba mcm jadi slow semacam je..huhu~

    ReplyDelete
  2. sekarang ni atok kompius....dah sebulan lebih follower apo2 yolah tu tetap cmtu je...huk huk

    ReplyDelete
  3. slm pagi owh kadang2 ada blogger yg lebih memilih utk jadi silent reader,ada juga yg mmg cukup suka bw sambil tgglkan komen.

    saay?owh bila tak busy di office barulah sempat nak bw sggh bls jejak dan bls komen hehehhe

    happy blogging dan jgn lupa update entri utk kami ye!

    ReplyDelete
  4. huhu... saba ye ca...
    apa yg ca tulis tu ada betulnye...
    kalau follow ramai.. tp tak de yg baca dan komen... mesti sedih...

    ReplyDelete
  5. kak follow sini..ye adik..buangkan aje sentap2 tu..

    ReplyDelete
  6. Sme la kite ca..folower rmai tpi pembace kurang..

    ReplyDelete
  7. xpe la ca..atleast ca ada pendirian yang tetap..

    ReplyDelete
  8. yup... perasan jugak semalam...ca ada letak syarat..

    ReplyDelete
  9. Vetul ape yg ca ckp kan tu... jenis nur, suka BW blog yg aktif... sekurang-kurangnya tak boisan bila berblogging.. n mmg xharapkan kunjugan balas...

    join juga segmen yg sama..sampai tak terlarat nk bw balik..huhuhu...

    ReplyDelete
  10. kalau kita harap pembaca dtg utk komen, mmg susah sikit lah, yg penting kita try bg entry yg terbaik, kenudian terpulanglah dekat blogger tuuh nak komen atau tak.

    ReplyDelete
  11. wei, aku ikhlas tau follow ko.. aku xsentap pon.... hehe.. biasa la tu.. banyak org banyak ragam kn.. yg penting kita puas dengan apa yg kita tulis :)

    ReplyDelete
  12. @Ezad Skytech : hehe..tu la..nama pon entry sentap..so mintak maaf banyak2 la pd yg sentap..hehe...

    tenet ca pon slow dah..mmg susah nak bw.. :(

    ReplyDelete
  13. @Suhami Ahmad : ca pon pelik..xmungkin xbertambah langsung...

    ReplyDelete
  14. @||aLeaSaRa|| : silent reader xpe..ni kes follow yg mengharap balasan soh follow balik tu yg tak sedap dengar tu..huhu

    ReplyDelete
  15. @cinnamon.com : mekaseh kak...ca pon da follow blog akak sebab bnyk islamic dan paling best ade resepi! hehe

    ReplyDelete
  16. @shairah : err...yeke? hehe...mesti ada yg akan meluat ngan ca pasni.. :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...