29 February 2012

Kek Murah Tapi Sedap

Assalamu'alaikum..

Ca peng'gila' kek, aiskrim dan coklat segala..Walau sebenarnya tak boleh makan sangat sebab ade migrain.Pe taknya, yang ca suka semua coklat.Migrain tak boleh makan coklat! Tapi hentam je, langgar pantang sebab teringin sangat nak makan.. :p Bila sakit padan muka sendiri!

Pernah jumpa kek buatan Danish Pastry Centre Sdn Bhd??


Buat masa ni ca jumpa memang akan ada kat econsave.. :) Murah sebab 1 slice RM2..


Rasa dia?? Hummm~ Sedap2! 
Cuma kek dia berat sikit.Bukan macam kek-kek yang kat kedai kek biasa tu.Kek yang kat Secret Recipe, SDS, Season,Lavenda biasanya semua ringan je ala2 sponge cake..Tapi kek kat Danish ni pon ada banyak perisa jugak..Macam yang ca beli kat atas ni ada blueberry cheese cake, yang tengah tu macam kek kopi, last tu kek coklat..Nama betul kek dia ca tak amik tahu.Haha.. :p

Kalau korang jumpa, try la..Sedappppp~ 

19 comments:

  1. aduh ca...dah banjir dah ni..! hahahaha...!sedapnyaaa..!!

    ReplyDelete
  2. @Suhami Ahmad : yeke tok..atok kan xde gigi patut makan yg lembut2..hik3

    ReplyDelete
  3. wah..
    nmpk dap sgt kek2 ni!!
    nyum2...

    suke yg kek coklat :)

    ReplyDelete
  4. minat gak cake, tapi, kalo ade aising banyak2, tak best gak. heee~ kek coklat best >_<

    balasan komen 'Perasan tak? Baik pi check' :
    ade kuar, tapi, tak keluar cam kaler2 tu, dia kuar biasa jek. hee~

    ReplyDelete
  5. suka cheese kek Ca..kat tesco sini de jugak jual kek camnie..murah..rasa sedap gak.;)

    ReplyDelete
  6. memeng sedap & murah.dulu selalu je ada kat giant nilai tu tapi skang ni cam takde je tiap kali saya gi.hmmm

    ReplyDelete
  7. tak pernah jumpa lagi ni..kalau jumpa nanti nak try la..hee~

    ReplyDelete
  8. adoi dapnya tgk...
    kek coklat tu..xtahan!!!!!!!

    ReplyDelete
  9. Baru kenal dan mmg sedap. Tapi cari dln directory jakim tak jupe sijil halal untk company ni. Scary la. . .

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...