08 October 2011

Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca

Assalamu'alaikum~

Setelah sekian lama tak join segmen, ca nak join segmen HH sebagai 'penghidup' semula tabiat suka join segmen...huhu.. 

Senang jer...
Mula2 tepek banner HH ni... :) 
*wow! patriotik HH kiter nie..*



Pastu HH nak tau...........

NAMA BLOG : D'Young Duyung
NAMA BLOGGER : Cik Duyung (Ca)
TAHUN MULA BERBLOG : 2010
FOLLOWER SETAKAT INI : 291

SIAP! 
(^___^)v
-peace-

Tarikh tutup 10.10.10...eh.eh....2011..hehe...
*erk! tercabar rasanya... ramai join der*


36 comments:

  1. thanks skodeng kita...lama dah tak nulis hahaha

    ReplyDelete
  2. salam,terjah dr segmen yg same. gud luck. im done follow ur blog. rajin2 singgah blog cha yer. :)

    http://hnyycha.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

    ReplyDelete
  3. Woot, woot...singgah dri segmen yang sama... ^^

    ReplyDelete
  4. Hello Admin. Lina datang dari segmen yang sama. Dha follow blog ni. Kalau ada masa, singgah la blog Lina ye :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

    ReplyDelete
  5. mieya datang singgah sini. Jemput singgah ke blog Mieya pulak :)
    http://budakshumort.blogspot.com/2011/

    ReplyDelete
  6. bw dari segmen yang sama :) visit mine too. imazara.com

    ReplyDelete
  7. @hnyyCHA mekasih cha..hai im ca... hehe..nak sama nama.. :P

    ReplyDelete
  8. kami pom datang dari segmen hh...kami BW dulu petang ni sampai habis..keep this spirit..teruskan menulis..:p

    entri kamimahasiswi malaysia ditumbuk dan dikelar perompak

    ReplyDelete
  9. singgh sini dr segmen y sama...salam kenal

    ReplyDelete
  10. salam... cute gak blog nie. i like. :) singgahlah ker blog saya ye. kita singgah-mensinggahi. http://fahmimohdnilam.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. ber'polka dot'nya blog ni...hehehe

    farz pun datang dari segmen yang sama

    thanx sudi singgah...;)

    ReplyDelete
  12. datang dari contest yg sama..

    http://pemudattbc.blogspot.com/2011/09/intipati-tazkirah-ustaz-azhar-idrus.html

    ReplyDelete
  13. @fahmimdnilam dah singgah dulu dah la..hehe..cute? maceh2.. ^__^

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan...

    dtg jenguk dan follow sini...
    jmput sggh blog saya pula...=)

    ReplyDelete
  15. Saya dtg terjah kat sini dr segmen same.. :)

    ReplyDelete
  16. hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
    salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
    meh laa singgah blog ryn pulakk..
    btw, ryn sudaa follow cnie taw :)

    ReplyDelete
  17. dr segmen same

    http://ridzwanzones.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum...
    Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

    Salam Perkenalan...

    Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
    Thanks...

    ReplyDelete
  19. singgah sini dari segmen hasrul hassan - Jom ramaikan follower serta dapatkan pembaca.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  20. salam kenai..terjah dri segmen yg same..happy blogging :P

    ReplyDelete
  21. Hye hye !

    Miera singgah dr segmen yang sama .
    Jemput ke blog miera ye .

    Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  22. salam perkenalan dan dah follow awak :)

    ReplyDelete
  23. terima kasih semua yg dtg singgah... :)

    yg follow pon maseh bnyk2..dtg la selalu ye..

    insyaALLAH ca akan dtg ke blog korang semua.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...