26 October 2011

BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER

Assalamu'alaikum~


Lalalala~ ca tau ada yang cakap " tak habis2 dak ni ngan Abg Ben .." haha.. Biarlah kan..Janji happy..hek3...Eleh, nak join gak kannnn~ Picit Klik header BA bawah ni ..



Kalau nak citer pasal blog ca ni, nothing special sangat pon.Sekadar 'kotak' melepaskan apa sahaja yang terlintas kat kepala otak ni..Kira lebih pada personal blog je..Nak yang fakta tu hahaha..malu nak cakap..Memang susah kot nak jumpa kat sini. Tapi akan ca cuba gak nak sumbat ilmu2 atau fakta2 yang ca tau keh..

Idola?? Ofcoz Abg Ben sendiri..Fenomena BA memang mengezutkan lagi2 time ada segmen camni.Ye dak? Selain Abg Ben, idola ca Abg Zam..The Famous Abang..Hehe..Kenapa dia? Sebab dia sempoi sangat..Dia main taip apa yang dia nak.Nama pon blog sindir menyindir.Tapi bila pandang hakikat apa yang dia nak sampaikan sebenarnya, semua tu betul..Ragam manusia yang bermacam2 jenis.. =) Idea beliau yang ca suka..Mendidih bersama.......haha...Ni lagi best!

Header terkini Abg Zam...


Dah ..itu je....Jom join beramai2~


*blog Abg Zam ada kale pink! hihi.. :p

20 comments:

  1. Abng ben lagi..hehe..dia pn Idola aku jugak..huhu..

    ReplyDelete
  2. salam kenalan! dri segmen abg beng!

    ReplyDelete
  3. salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^)

    ReplyDelete
  4. Salam singgah dari saya, Syafiq Ahadin . :D

    Saya punya idol, kereta mayat. Hehe!

    ReplyDelete
  5. Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  6. awat ca tak cakap yang ca ribiu. alahai
    maceh ca. belog ca pun cantik jugek. ade pink bagai

    kihkih

    ReplyDelete
  7. @SpeakerSekolah : eleh..biarlah..hihi..BA mmg layak jd idola blogger2 lain..hihi

    ReplyDelete
  8. @Syafiq Ahadin : kereta mayat? ca blom knl tu..nk pi terjah la.. :)

    ReplyDelete
  9. -✿Ayu✿-, QasehSuci , SpidermanHere dan wanie wonek >> mekaseh singgah ye.... :)

    ReplyDelete
  10. offer header free cpt2!!http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/10/header-free-untuk-kamoo.html

    ReplyDelete
  11. Salam kenal dari pjaz, dari segmen yang sama, pjaz singgah sambil follow ^___^

    ReplyDelete
  12. salam ziarah.dr segmen yg sama^^
    ayu dh follow
    jemput2 la singgah kat blog ayu pula

    ReplyDelete
  13. @-✿Ayu✿- : wah..cam best jek..hehe..orait.i'll join~ =) thanks ya!

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan! dri segmen abg ben! jom singgah blog saya..

    ReplyDelete
  15. Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :)

    # Lambat terjah sini sebab ada masalah sikit ;
    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/berhenti-merungut-dan-belajar-untuk.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...