19 October 2011

Saya Tak Suka La Nak Komen Entry Awak

Assalamu'alaikum~

Hujan lebat saat ni.Wah..sangat syokkk kalau tidur ni berselubungkan selimut dan dikelilingi 5 bantal sambil pelok sekor beruang kuning yang boncit lagi boroi *my lebly big pooh*. Tapi disebabkan feel tu xsampai lagi, nak menaip la kejenye.

Jeling sikit kat tajuk entry balik..Wah, pe kes la kan ca ni.Nak cari gaduh ke? Owh, sama sekali tidak.Cuma nak bitau je kat kamu, kamu dan kamu yang... : 

   ..masih letak word verification kat komen tu.

  ..tak buat pop-up window ( komen terus dibawah entry. )


2 perkara ni amatlah membantutkan niat suci ca untuk komen entry kamu. Bukan setakat ca je, tapi mungkin bagi pengguna2 broadband seperti ca tambahan lagi yang duduk kampung seperti ca *oh, sangat sedih dengan line*

KENAPA?? 

  • Bila line slow, kalau korang letak word verification tu, abjad tu takmo keluar *mogok tak nak tunjuk muka
  • Bila tak wat pop-up window, bila error akan kacau 1 page tu.Kena pulak page yang banyak widget, memang bertambah lambat nak reload balik. :(

Bukan apa, kita perlukan pembaca bukan? Pembaca ni ada kat mana2 je.Sangat ramai kat luar sana..Tapi kita tak tau apa masalah-masalah pembaca untuk terus datang baca dan komen entry kita. Sayang la kalau entry kamu da cukup meletop, orang dah baca sampai habis dan teruja nak komen.Sekali alamakkkk~ ada la masalah2 kat atas tu berlaku...

Maaf la kalau ada yang terasa.Tapi ca dulu pon pernah buat silap masa awal2 aktif berblogging ni.Sekali dah tau apa yang tak sepatutnya kita buat, ca ubah sikit demi sikit..Kalau ca boleh terima kritikan membina dari orang lain, tak kan kamu tak boleh kan? Ni semua untuk kesenangan bersama.... =)

*entry membela nasib pengguna broadband yang line-gila-lembap.kih3

v(^____^)v
-PeaCe-

15 comments:

  1. yeahhh sila tukar dengan kadar segera..sememangnya akak pun tak faham naper perlu ada word verification tu..apa functionnyer? huhu..buang!

    ReplyDelete
  2. WuMing pun sama..walau tak ada masalah dengan internet tapi boring juga..

    Tapi kena juga.. mereka pun komen kat kita...

    Kena korban laa..buat mcm mana..kawan...walau di alam maya..

    ReplyDelete
  3. @PinKy MoMMa : haha..penuh pasaan nampak kak..betol tu.ca pon xtau ape function nyer.. =__="

    ReplyDelete
  4. kalau rajin je baru sy komen yg ada WV ni...hee~

    ReplyDelete
  5. heheh..sokong!! btw blog kite ade bg masalh lain tak kat ca???

    ReplyDelete
  6. "entry membela nasib pengguna broadband yang line-gila-lembap"

    hahaha words ni kelakar betul tau!kalau sesapa yg pakai unifi pun mau dihempuknya laptop kat kepala sebab verification words ni.owh kite pun ada dulu buat n3 ttg ni,akhirnya ramai kwn blogger yg dah tak pakai lagi VW ni...suka bila berjaya menegur secara berhemah(cehhh macam iklan memandu secara bhemahlah pulak ngeee)

    ReplyDelete
  7. @YNA : ca TAK SETUJU kalau Yna TAK SETUJU.hehe.. :)

    ReplyDelete
  8. @Ezad Skytech : sama la..hehe.tp kalao da bape kali try xkuar gak word tu mmg tak jd komen la...

    ReplyDelete
  9. @||aLeaSaRa|| : ca kdg2 cabut bodben skuat hati tanda protes.haha.geram sgt..

    ReplyDelete
  10. hehe.. word verification.. memang paling aku xsuke....

    ReplyDelete
  11. @Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine : sape la yg suka top..pelik la kalau ada yg suke..hehe.kecuali newbie yg lom tau ... :) sbb ca pon penah buat silap.

    ReplyDelete
  12. hahah sama lar kte ca.. kkdg malas nk layan.. lepaskan kat shout jek la jwb nyerrr..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...