19 October 2011

Segmen : SAYA,BLOG dan PEMBACA

Assalamu'alaikum~

Fenomena Abg Ben mesti sedang berlaku sekarang kerana adanya SEGMEN  SAYA, BLOG DAN PEMBACA..Ca pon turut dibawa oleh fenomena ni.hehe




SAYA , BLOG dan PEMBACA merupakan satu rantaian yang paling lengkap dalam dunia blogging ni.Tak kan wujudnya BLOG tanpa salah satunya. Blog tak kan jadi tanpa SAYA sebab SAYA yang akan mengisi kekosongan dinding blog tersebut dengan apa sahaja bentuk penulisan. Tapi, tanpa PEMBACA siapalah 'SAYA' di dunia blogging ni sebab PEMBACA pula akan menghidupkan penulisan tadi.

Semua ni macam masak maggie la..*pehal tibe2 masak maggie lak nie..
SAYA ibarat maggie sebab SAYA lah asasnya. BLOG ibarat periuk sebab BLOG adalah medium pengantaraan antara SAYA dan PEMBACA. PENULISAN saya ibarat perencahnya sebab SAYA mesti seiring dengan ENTRY bukan? PEMBACA pula ibarat api dapur mahupon air. Sebab PEMBACA lah akan melengkapkan masakan.Tanpa air dan api, maggie tak kan masak dengan jayanya. *kalau siram air panas je?? (tak nak, kena masak maggie tu ok!)

Sape setuju?? Sila tinggal komen dan support la ca ok.. =)


Doodle 'Cik Duyung' ni mewakili blog ca..kamu akan nampak gambar ni bila saya follow kamu ~ =)

21 comments:

  1. Singgah dr segmen sama n trus follow cni :)

    http://izara4eva.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    ReplyDelete
  2. saya dari segmen sama.saya dah follow sini..jom singgah dan follow blog saya ye :)

    ReplyDelete
  3. jalan2 tinggal jejak from blog BA...:)

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan.

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. wah, comelnyer doodle cik duyung...

    salam perkenalan dari saya...no 51....

    ReplyDelete
  6. siri berjalan sesi petang (sempena segment BA)...nanti singgah blog saya dan baca buku cerita, k. by the way, blog pink polka dot ini sangat sweet :)

    ReplyDelete
  7. Salam singgah dihari rabu, bersama join segmen encik ben.. hai awak ;)

    TERKINI DI LULU-PAGES

    ReplyDelete
  8. tErima kaSIh banYak2 kaT semUa yaNg suDi sinGgaH daN riBuan teriMa kasiH paDa yanG suDI foLLow ye.. ^__^ *skema nye..hehe

    ReplyDelete
  9. Salam Perkenalan dihulurkan ^_^

    syieda dtg dari blog Abg BEN ...jom datang blog syieda pulak..^_^

    ke blog syieda ^_^

    ReplyDelete
  10. owh suka suka ada air,ada periuk ada errkkkk maggi??laparlah!!!hehhee slm kenal dan suka doodle tu tau!!!

    ReplyDelete
  11. salam ukhwah... dari segmen Abang Ben.. jemput singgah ke blog saya

    http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. dr segmen sama..jmput singgah my blog yg x seberapa... =)

    http://dessertroses.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. cik sa datang singgah dan follow..
    dtg blog ciksa dan follow ye. :D

    ReplyDelete
  14. salam kenal dari segmen BA

    http://susiyantisoleman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. ibarat megi?? mesti suka makan megi ni..hahaa...Eza singgah yer..berminat, dan Eza terus follow awak :)

    ReplyDelete
  16. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk.. :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...