30 October 2011

Ikan Duyung Pakai Tudung?

Assalamu'alaikum~

Pernah tengok ikan duyung pakai tudung? Haaa~ korang hanya boleh jumpa semestinya di blog Cik Duyung la..
Tengok nie...













-JANGAN GELAK GULING2 PULAK!-





















Hahaha...Amacam? Ca pun gelak2 depan lappy tengok doddle ni..Lepas tengok tuto kat blog Peminat  Excel No 1 Negara .....ha apa lagi,Ca pon try jugak.Sebab selama ni main guna paint..Rupa2nya boleh jugak wat doddle guna excel.. 

Dan kat atas tu adalah percubaan pertama ca..haha..Memang teringin nak ada doodle ikan duyung pakai tudung..hahaha!

Ok dah ..babai.. :P


* style macam main dengan autoCAD lak..ngee~

8 comments:

  1. hahaha..style hbs la duyung ni. :)bole gn autocad ke?wah..nk cuba gk la.

    ReplyDelete
  2. wahhh...guna excel..? serius smart duyung pakai tudung ni...

    sy bab excel ni kureng sikit...haha...

    ReplyDelete
  3. waa... anak murid peminat no.1 excel negara rupanya...
    cntik duyung tu.. first time jumpa duyung Islam :)

    ReplyDelete
  4. @keri ikhwan : bukan anak murid..admirer je.hek3...mekaseh.. =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...