22 October 2011

Bergerak Solo Di Kota Segiempat

Assalamu'alaikum~

Hamboi kemain masing2 dok ngadap lappy sampai naik juling mata, ketuk keyboard tap tap tap ye..Yela, hari ni dah hari sabtu.Ada yang dah cuti.Dak sekolah tu ofcoz la cuti kan adik2 ...?

Semalam, memang pecah rekod la, bukan pecah kaca pecah gelas lagi dah. 1st time pergi berjimba-jimba ke kota segiempat,JB sorang2. Takde sape yang menemani..Sob3..Sadis je ayat..


Nak Deepavali kan, cam biasa mesti ada hiasan dari beras berwarna-warni.Siyes cantik! Macam lukisan..

Actually bukan saje2 berjimba2 okeh. Ada urusan sebenarnya ke sana. Mula2 pi Taman Melodies,JB..Tu pon 1st time sampai sana sorang2.Dah la xpenah tau tempat tu.Terpaksa la kan naik teksi.Naik teksi pulak yang drivernye seorang pakcik yang agak kurang kesabarannya.habis semua kete yang lembap2 kena bebel.Okeh, saya la yang terpaksa dengar bebelan beliau..Da settle urusan kat sana barulah naik bas pi kota segiempat pulak...


Ada replika Halloween atas pentas..tiba2 teringat dekat..............."halloween"

Dah siap urusan kat CS tu, rasa macam nak tengok wayang..Pergi la tengok ada movie apa..Nak tengok Real Steel , tapi timing pulak petang sangat.Nanti lambat pulak sampai umah..Perut dah berbunyi, MEKDI pon da memanggil2, apa lagi, serang mekdi la..


Try makan Quarter Pounder..umm~ muak sikit la sebab memang daging tu tebal.Double Cheese Burger tetap menjadi pujaan tekak ku..

Ada banyak bawang! Apa lagi, dengan slumber badaknye buang bawang2 tu..Macam la tak tau ca anti bawang..hehe

Masa2 makan, tiba2 terpandang seorang jejaka di arah nombor sepuluh..Dia makan sorang2 gak la! Dan yang penting, hensem-sangat-sangat..Hehe.Mampu pandang je la.Kalau muka tak malu dah lama angkat dulang pi kat dia, " err..boleh saya duduk sini..meja lain full la.." hek3...


Sangat tak best la kuar sorang2 nie..Rindu kat kawan2..Rindu kat dia..Hanya kenangan menari2 di depan mata...Sob3.....

*akan bersambung dengan adegan di perjalan pulang...ngeh3...

6 comments:

  1. blog awak sgt comel...sonoknye. bdwy, sy budak baru.if sudi mai n kawanla dgn blog sy http://sukakahhati.blogspot.com/
    tkiu

    ReplyDelete
  2. mekaseh...biasa2 jer la awak...nnti sy dtg keh... :)

    ReplyDelete
  3. keluar sorang sorang memang tak best gila. shiema pon pernah keluar sorang sorang -/-'

    ReplyDelete
  4. hoho mcD CS,ade kenangan tu der (^_^)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...