18 October 2011

POST MY REVIEW, DEAR KHUMAERA

Assalamu'alaikum~

Owh Sis Khumaera, plis post my review~ hehe =)


Klik Banner untuk join! Sampai kol 5 pm hari ni je tau~


Kak Maera cun lagi berseri,
Buat segmen terus ku serbu,
D'Young Duyung nama diberi,
Inilah blog yang sangat jambu.


Halamakkk~ berpantun la pulak.Ceh3..Ok, nama yg ca guna kat blog ni Cik Duyung. Tapi ca bahasakan diri 'Ca' sebab selesa dengan nama tu.Nama tu yang hari2 pakai kat umah.Ehehe.
Blog ni banyak citer pasal apa yang berlaku kat sekeliling.Tak kira la umum atau pasal diri sendiri.*macam banyak pasal diri sendiri jek.lalala~

Ca masih perlukan sokongan2 dari blogger lain untuk terus aktif di persada dunia blog ni. Kalau sudi untuk menyokong ca, boleh la ringan kan tangan ikhlaskan hati untuk memfollow ca. *tak malu

Tu je la yang ca boleh review.Sikit je..Nak tau lebih lanjut kenalah kenali ca. =)

2 comments:

  1. saya join juga segmen ni, jemput datang sini juga , hee :) salam kenal

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...