01 June 2011

ReViEw #2 : IncHeK KamBenG

 Assalamu'alaikum~

Ok..ca da nak start review rakan2 blogger yang rajin bertandang ke blog ca lalu meninggalkan jejak dengan mengomen sekomen dua tiga kan... :) Nie sebagai tanda penghargaan la..nak bagi hadiah, payah...poket kering..keh3...

Kalau sebelum nie ca da review Mak Katak, kali nie ca mau review Inchek Kambeng~ Berikan tepukan guruh gemuruh! 


Habis ca kena marah kang..Tapi memang selalu jer panggil dia Kambeng..Hehe..Sebenarnya, nama komersial Inchek Kambeng kat dunia blog nie Kambeng Karbonat atau disingkatkan dan dimanjakan nama tu, terhasillah nama KK.. :) Jom kita tinjau header dia... :)

WE ARE ALL ANALOGUE


KK memang rajin datang..kecuali la dia bz dengan assignment ker exam kan..dia antara blogger yang bagus sebab dia tak sia2kan orang yang join segmen dia..dulu ca penah join segmen bloglist KK..dan ca berjaya masuk dalam bloglist tu..Pastu dia memang selalu datang jenguk bloglist dia..Tak macam sesetengah blogger yang menabur janji palsu untuk jenguk selalu...No..No..No..tak comey sikap tu.. :)


Banner bloglist KK dulu masa ca join~

So, tk rugi keh kawan ngan Kambeng nie..ngee~ pe lagi..pi terjah KK

!
*** sape sangka Kambeng leh geng dengan Duyung..keh3 :P

14 comments:

  1. adik..smalam mak katak ari ni incik kambing hehehe..mcm2 lar awak ni ;D

    tergelak di pagi ari huhu..

    ReplyDelete
  2. ade tutorial utk cik duyung.

    http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/06/tutorial-buat-fan-page.html

    ReplyDelete
  3. asal semua nmesti ada nama binatang ca?

    adakah blog ca macam zoo? hehe *gurau je, :)8

    ReplyDelete
  4. nk marah tadi pggil encik kambeng,tapi pas baca ni xmarah dah la. :D tanks tau buat review ni. hehehe

    ReplyDelete
  5. bila nak review blog saya...huhu

    ReplyDelete
  6. @PinKy MoMMa hehe...da masing2 ade keunikan sendiri kak..hehe.. :)

    ReplyDelete
  7. @fynamekaceh banyak2 fyna..cayunk kamu! hehe...

    ReplyDelete
  8. @kAmi dAn mEreKa haha..kebetulan jer semua tu,..tgok nick name ca pon cik duyung..haha...

    ReplyDelete
  9. @kambeng.karbonat alaa...KK mrh yer mul2..sori tau..gurau jer...hehe...thanks gak kat kk rajin dtg.. :)

    ReplyDelete
  10. @man yusoef hehe...kamu kena rajin dtg komen entry ca la..ceh3..--> paksaan ke suruhan nie.. :P

    ReplyDelete
  11. cik kambing pulak..smlm cik katak..aish..knp la suke sngt binatang nie cik duyung..weee

    ReplyDelete
  12. @anismelon hihi..kebetulan jer ni semua~ :)

    ReplyDelete
  13. @kambeng.karbonat hehe..nie yg nak kutuk KK lagi nie..ops! haha..gurau jer..thanks KK sbb take it positive.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...