01 June 2011

Ber'ASMARA' Tak Syokkk..

Assalamu'alaikum~~
Hai semua....... :)



Wah! Tajuk panas..gambar lagi la panas kan? Huhu....






Teeetttttttttttt....










Macam biasa..kan ca penah bitau..jangan percaya 111% pada tajuk entry ca..hehe..mesti auta punya mula2..keh3....Bukan apa..Sebenarnya mau story rasa ketidakpuasan hati, kehampaan, kekecewaan dan tak syok la selepas berasmara tengok Asmara 2 last tadi....


Ouh..Ending tak seperti dijangkakan...Dah la masa musim dulu ending tak best..kali nie pon tak best lagi..Sedih jek..Kenapa??

ENDING YANG DIJANGKA :
Asmara tau Zalia idop..mereka bersatu balik..Zalia tetap jadi isteri pertama pastu Melati jadilah isteri kedua..kiranya bermadu la kan....Dan hepi ending~

ENDING YANG TERJADI :
Asmara dapat tau Zalia idop..Tapi Zalia tetap nak pergi luar negara bina idop baru..Asmara pi bitau Melati Zalia memang dah mati..Ish..Pastu Asmara jenguk Zalia kat airport..Janji diorang nak cerita sama2 kisah diorang kat Adam (anak Zalia) bila Adam dah besar...Aik..pelik jer....Camane lak tu??

PERSOALANNYA :
Adakah akan ada Asmara 3??
Huaaa..bila mau habis camtu..hehe..Tapi tak kisah la..Naseb hero heroin ca minat..hehe


*** JANGAN KORANG SURUH CA JADI PENGARAH LAK....CA MACAM TAU JE APE KORANG NAK KOMEN..ngeh3... :P

12 comments:

  1. xtgk sangat cete ni...hehe.. kat kolej je tgk..

    ReplyDelete
  2. hah,,
    bajet ending macam tu juga,,
    tpi buat x tau ja lah,, sbb dan layan 3 episod yg terakhir ja,, yg dulu2 x pernah tgk pown,, hehe

    ReplyDelete
  3. @GeminiGurlz yeke..hehe..ca dr musim pertama tengok , tu yg gian tu..kih3...

    ReplyDelete
  4. @De'din aik, tgok 3 hari jek?? paham ker? hehe....

    ReplyDelete
  5. Aha,
    Bnyk cerita drama ending xbrpa best..

    ReplyDelete
  6. @ShafiqHashim tu la..lain yg dijangka, lain yg jadi tu yg x best tu... :(

    ReplyDelete
  7. betul tue..entah2 ada asmara 3!!!hehe

    ReplyDelete
  8. eh, ca berlakon je lah, tak payah jadi pengarah, hehe :)

    ReplyDelete
  9. @kambeng.karbonat haha..kk berasmara?? ceh~ layan gak upenyer..hehe

    ReplyDelete
  10. @kAmi dAn mEreKa jadi pelakon? mau! mau! nak jadi zalia..pastu nak bersama asmara..kuang3.. :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...