07 June 2011

Menyampah! Meluat! Fedup!

Assalamu'alaikum~

Moody nie..grrr...macam nak makan orang!

Pe taknyer, 2,3 hari nie line bodben cap sipot eksiden ca nie da melampau-lampau kelembutannya kelembapannya! Nak jek soh syarikat ****** pacak tiang kat tepi umah..grrr~ Pelik tol..bar line tu banyak jek..tp volume dia macam hampeh.. :(

Nak post entry pon xde mood..nak BW? Lagi la..asyik error, error, dan error! Kang habis readers lari sebab ingat ca xde kat 'umah' nie..huhu..dah la...sedih+marah nie...

Err..tapi ada ker orang yang menanti entry ca..perasan sungguh ... T__T

18 comments:

  1. apa kata anda letak shout box supaya orang boleh tinggalkan jejak.. sekadar cadangan :)

    ReplyDelete
  2. ada ada..saya yang tunggu entry awk..:)..coz saya bila pandang entri terlatest awak dalam bloglist,terus saya kunjung...:)

    ReplyDelete
  3. dah lebih penggunaan kot. sabar jela. :)

    ReplyDelete
  4. haha.. rilek2.. ada je org yg tunggu entri baru dari ca nie..

    blog ca ni dah ok cuma kalau buat 1 sidebar lagi better sebab bahagian entri akan nmpk lagi luas.. :)

    ReplyDelete
  5. @Freaky daus...ade sebab ca tak letak shoutbox..ti ca citer..huhu

    ReplyDelete
  6. @Syuxer ceh3..betul ker..atau sekadar amek hati nie..hik3...mekase syuk.. :)

    ReplyDelete
  7. cian ca, tak pe, suruh je syarikat tu pacak sebelah umah ca, t bila kita dah beli bodben, boleh lah tumpang sekaki, hoho

    eh, kalau ca rasa bodben tu lembab, p la cc kat melayu raya,

    kite slalu p sana je, hehe ;)

    ReplyDelete
  8. kita bakooo ! hehe gurau ..

    btw , artis yang Tia cerita dalam blog tu ialah Daim dalam cerita juvana . entah apa nama dia . blog dia pun Tia tak ingat sebab tak minat . hehe ;)

    ReplyDelete
  9. hehe ko masak asam pedam je berukben tu (^_^)

    ReplyDelete
  10. @kAmi dAn mEreKa ca kalau de motor nak jer gi cc tu..tp semua keje, mak abah semua guna motor..ca nak naik ape.. :( jom gi same2.. leh jumpa..hehe

    ReplyDelete
  11. @tia @ Ini Kisah Tia owh yeke...org kalau da minat biasalah...xkesah pon siap dia, dan camane dia..ngee..

    ReplyDelete
  12. @suhaaku macam nak buat bodben panggang jerk... :P

    ReplyDelete
  13. boleh2, kat situ murah, sejam 50 sen kalau guna laptop, haha

    beria sakan kalau mg09 kat situ,

    ReplyDelete
  14. @kAmi dAn mEreKa haah..mmg murah,..cuma nak pegi tu jer ca xde transport..jom kita gi nak..ngee~ :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...