08 June 2011

Da Best Memory Contest

Assalamu'alaikum~

Malam ni ca nak join contest 3 sahabat iaitu ZIE, SHIEMA & CTAJA...


BOLEH KLIK BANNER JUGA UNTUK JOIN!

Jom tengok syarat2 contest nie dulu..(sori, copy paste jek.. :P )

================================================
Syarat-syarat contest:
1. Macam biasa mestilah follow kepada blog kami bertiga iaitu Zie,CtajaShiema untuk mengetahui perkembangan terkini

2. Letakkan banner contest ini dalam entry yang bertajuk "Da Best Memory Contest" dan linkkan pada salah satu dari blog kami

3. Letakkan 1 Gambar pilihan anda untuk contest ini, pastu cerita la serba sikit pasal gambar tu kan.

4Tag 2 orang rakan dan pastikan mereka tau bahawa mereka telah di tag k.
5. Last sekali dah siap jangan lupa tinggalkan link entry penyertaan anda pada bahagian comment salah satu dari blog kami
================================================


.Ok...kat bawah nie adalah da best memory bagi ca... :)

Ca yang paling hujung belah kiri.. :)

Gambar nie diambil pada 28 Feb 2011, dihari paling bermakna bagi ca dan kawan2 yang lain terutamanya 7 geng ca yang ada dalam pic nie...Hari dimana kami berjaya diangkat dinobatkan sebagai graduan diploma Kejuruteraan Mekanikal Bahan setelah 3 tahun belajar... :)

Hari tu tak kan dilupakan sampai bila2..Hari itu la menjadi bukti yang kami berjaya selain daripada bukti sehelai kertas yang amat berharga iaitu diploma kami.. :)

Ca juga tak kan sesekali lupakan kawan2 baik ca nie sebab merekalah teman ketika susah dan senang.. :)


Sekian sahaja...harap2 ada rezeki untuk menang la ... :) hihi..

TAG :

8 comments:

  1. tahniah2!! *sempat lagi kan, ;)

    kawan lah tempat kite berkongsi segala cerita, ;)

    ReplyDelete
  2. @siti kektus terima kasih siti kektus..hehe..betul3..tanpa kawan, xindah la idop..hehe

    ReplyDelete
  3. waaaaaah, shiema ta penah grad lagi. penah grad untuk sekolah menengah je :)

    ReplyDelete
  4. Shy dah jumpa orang yang suka Danbo...Shy baru je dapat Danbo...hehee..
    check out my first Danbo post..:)
    #1: Danbo: The New Environment

    ReplyDelete
  5. gud luck untuk contest ni jugak k..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...