10 January 2012

Si Anon Yang Sulung

Assalamu'alaikum.. :)

Makhluk 'tiada nama' atau Si Anon belum pernah lagi datang blog ca kecuali si anon yang selalu masuk kat SPAM..Kali ni, blog ca dah terima si anon yang sulung dekat ruang komen yang perlu diapprove.. Ce tengok bawah ni.....


Komen untuk Entry ni : Ada Ker Lelaki Setia??

Dah tengok? Korang pi baca entry tu..Ish...teruk ke ca buat entry tu? Huhu...Tapi hal macam ni lumrah la.Kita tak mampu nak puaskan hati semua orang.Tak semua suka penulisan kita.Kalau semua sama je pendapat, tak kan wujud perkataan 'KRITIK' atau 'KOMEN'.. :)

Ca rasa si anon ni LELAKI..Tak kan pompuan tak puas hati ca tulis pasal lelaki ye dak? Tak kan pompuan sokong lelaki yang TAK SETIA..  ^^, Entry ni entry lama..Jauh si anon 'berjalan' mencari port nak 'kritik'..hehe.. Papepon, thanks si anon sudi baca..Tetap rasa dihargai.. :) Tapi maaf, ca x approve pon.. Tapi siap wat entry ni untuk ia kekal selamanya.. :)

35 comments:

  1. hee...da takde kerja sgt la tu..:D

    ReplyDelete
  2. haih..
    biasa la tu ca...
    susah kalau kita nak puaskan hati semua pihak..
    yg penting kita xde wat slh pape pun kn?just pendapat..hehe

    ReplyDelete
  3. sabar ya dear :)

    inilah salah satu dugaan berbelog :(

    ReplyDelete
  4. ok jer entry tu sy baca....

    Mungkin dia terasa kot...
    Sbb dia mungkin bukan tergolong lelaki setia...
    Dia makan cili... dialah yg rasa pedas tu...

    ReplyDelete
  5. setiap kali bolat update.. mct ade je komen dri anon tak puas hati..
    die marah2.. cekbolat buat taktahu je.. trus perbaiki dan perbaiki.. =)

    ReplyDelete
  6. halamaaaakkkk..pengecut anon ni... apelaaa..

    ReplyDelete
  7. Cik anon yg kurng kasih syang..tpi kra ca hbat jgak la ade cik anon dtang lepak..

    ReplyDelete
  8. jd kan di kunci kekuatan untuk awk terus berjaya....kami semua ada bersama-sama..

    ReplyDelete
  9. pdulikan si anon....kite bblogging mesti mau hepy...

    ReplyDelete
  10. anonymous is just nothing...and jadikan kritikan dan pandangan sebagai inspirasi untuk menulis dengan lebih hebat...:)

    ReplyDelete
  11. hahahah... saya pernah dapat gak komen dari anon... selain spam... ada gak yang kutuk2... peduli apa.. saya x approve gak malah delete jer... heheheh

    ReplyDelete
  12. pernah jugak dapat spam..dri anon..sabojela

    ReplyDelete
  13. @Norlida Ramli : tu la..ca rasa entry tu tak tembak orang pon..hehe

    ReplyDelete
  14. @CekbOlat-bOlat : diorang jeles kot kat cik bolat..hehe

    bagusnya anon mmg wat kita sentiasa perbaiki diri kan.. :)

    ReplyDelete
  15. @MeeRole : haha... hebat bendanya la mirul..xde makna..haha

    ReplyDelete
  16. agaknya, dia cari2 kat google pastu keluar entri ca. tu yg dia angin. agaknya lah. hihi :)

    ReplyDelete
  17. gile ar anom ni..slalu gak kena...siap dimaki hamun lg..ekekekeke

    ReplyDelete
  18. @izaFiza : kan,kan..ca pon rasa dia lelaki..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...