18 December 2011

Aku Tengok Sorang-sorang..So What??

Assalamu'alaikum

Semalam ca ada bitau ca ada pergi berjimba2 kan? Tapi kerana Jibam, entry berjimba2 ni kena kepam dulu.Excited nak citer pasal jibam balik semalam. Alhamdulillah.. 

Semalam sekali lagi ca pergi berjimba-jimba SORANG-SORANG di kota segiempat,JB.*CS la* Hehe.Sebelum ni pon ca pernah pergi sorang-sorang. Macam dah biasa pulak. 

"Ai, ko takde kawan ke ca? "

Menangis ca kalau ada yang tanya macam ni.Haha.Bukan takde kawan.Kat kampung ni kawan-kawan baik ca semua berhijrah sebab sambung study.Ca je takat diploma, dah tak sambung blaja.So, sorang2 la kat kampung ni.Kawan2 poli pulak ramai luar johor.Susah la nak ajak. Demi nak tengok ALVIN & THE CHIPMUNK, ca sanggup turun JB. Walau ca tau katun omputih ni cepat je cd dia keluar kat Malaysia.Tapi nak ada feel tengok ramai2 kat wayang.Nak hiburkan hati sendiri.Cewah~

Time nak beli tiket, sampai la nak masuk ke wayang tu, ca perasan ada mata2 yang pandang ca pelik.Sob3..Ca tau la ca pergi tengok sorang-sorang. So what?? *nape time ni takde abg ensem yang tengok sorang2 jugak ek..kah3*

Tadaaa~ tiket wayang ku..haha *itu pon jakun ke?*



Citer chipmunk ni sangat best okeh! Tak rugi tengok. Daripada tengok datin ghairah tu..errr..baik tengok katun secomel2 makhluk ni. Ca tak boleh berenti sengih sebab teruja dengan kecomelan diorang.Haha..Pas tengok wayang, window shopping la ape lagi.Tu je mampu der..Mekdi pon melambai2 ca untuk masuk melantak kat sana. :) 'Dapat' la burger febret ni sebijik! Puas! *ca tengok bermacam2 gaya orang makan prosperity burger ni..hehe*


Ingat tak boleh ke gerak sorang? Boleh maaa~


* pasni ada sape2 mau teman ca jalan2 ? hahaha..

27 comments:

  1. Saya Tabik Pada Anda..

    Sy Pun Biasa Tengok Wayang Sorang2 Tp Sekali Ja, Sebab Kwn2 Pun Hijrah Keluar, Cerita Kita Lebih Kurang Sama..Hihi

    ReplyDelete
  2. hee...ezad pun kalau sorang2 boleh je gerak...haha...member semua bz kan...hee~

    #prosperity tu yang best...hee~

    ReplyDelete
  3. sorang pon xpe,janji bahagia ca ek..huhu..sedap burger tu...yummy

    ReplyDelete
  4. Knape pegi sorang2?nape x ajak mirul?knapeh?hahaha

    ReplyDelete
  5. ok je kalo jln2 sorg2..lg selesa kn...haha

    wah dapnya mcd:)

    ReplyDelete
  6. sama la kite..
    slalu gk kuar sowg2..
    tgok wyg sowg2..
    forever alone:(
    boipren ca mne?
    hehe..

    ReplyDelete
  7. @Shafiq Hashim : aik, dpt tabik? hehe..ala, perkara biasa je pon..yeke? leh geng la cmtu..hehe

    ReplyDelete
  8. @Ezad Skytech : betul tu..burger bermusim yg sgt best..hehe

    ReplyDelete
  9. ok per... tengok sorang2.... mana tahu kot2 ada yg dok usha.. hihihihi3

    ReplyDelete
  10. nak test nengok wayang sorang2 la.. tabik spring la kat ha... wat dono sudey kn.. hehehe

    ReplyDelete
  11. @KhaiZa : alamak..ca bukan cun pon orang nak dok usha2.hehe

    ReplyDelete
  12. @AtiksaiD : ish..xmo la ckp FOREVER ALONE..akan dtg ada la yg menemani.. hehe

    ReplyDelete
  13. rasanya lepas CNY..prosperity tu pun takde la da...kena tunggu lagi...hee~

    ReplyDelete
  14. @Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine : wah, dapat tabik spring la dr top..hehe..cube2.jgn xcuba..hehe

    ReplyDelete
  15. Ops! maap2..
    Hihi..baikla tak ckp da..
    InsyaAllah ade:)

    ReplyDelete
  16. bagus2...

    kadang2 ila suka gak shopping sorg2 tau...cm wayang ja xg tgk sorg2 lagik..ehheh

    sorg2 pun leh gerak n jalan kan..ehhe

    ReplyDelete
  17. hebat lah ca. kalau p cs tu sensorang, kite tak berani lah sangat. setakat p jusco taman u tu, ok je sensorang. haha :p

    ReplyDelete
  18. xtgk lg alvin ni..huu

    prosperity pedas...hee...tp da mkn juga..:)

    xpelik la jalan sorang2..tp ira xpnh buat lgi...huu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...