25 December 2011

Harimau Malaya Buat Aku Juling

Assalamu'alaikum..

Tak percaya ke harimau malaya buat ca jadi juling??


LIMITED EDITION 

Nampak kat atas tu? Nampakkkk?? 
Ni la h/p case Harimau Malaya yang di order oleh sorang membe ca.
Sape dah pernah tengok page D'Young Craft kat atas tu atau kat {SINI}, korang akan perasan ca ada bitau "boleh design sendiri" kan? Kawan ca ni betul2 mencabar jari jemari yang kecik ni untuk buat h/p case HM ni. Ceh3...

Juling2 mata ca nak menggunting pak rimau tu..hehe.Tapi akhirnya berjaya disiapkan..Alhamdulillah.
Tunggu nak pos je..


Jemput la ke page D'YOUNG CRAFT, cuci2 mata untuk tengok hasil kraf lain..Nak buat tempahan, boleh pm ca kat FB ye.. :)

12 comments:

  1. nice h/p case tu...sampai juling ek ca..haha

    ReplyDelete
  2. Wahh cntik2 r..nk yg pcume 1 buleh?haha

    ReplyDelete
  3. HAHA. 2 br HM, x lg fza mntk bt real madrid. makin juling kamu! ;P

    ReplyDelete
  4. nak order jugak leh..tp nk cri design yg chantek mantek dulu..boleh wat kan dok..??..hehehehehehe

    ReplyDelete
  5. wahhh..smart la pak rimau ni ca...hee.. :D

    ReplyDelete
  6. @Tiramisu Fatiema : maseh kak..ha'ah..juling mata..rumit sangat..haha

    ReplyDelete
  7. @sitinuraffizza : haha..td kwn aku suruh buat lmbg liverpool..erk!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...