21 December 2011

My Wedding Picture

Assalamu'alaikum..

Tanjat tak? Tanjat tak? Tibe2 je nak tunjuk kat awok2 semua my wedding picture.Tak ada angin, tak ada ribut, tup-tup gambar kawen kita kasi keluarkan.Tanjat la..tanjat la..Meh nak tunjuk.. :)


AKAD NIKAH

Model inchek google la..hehe




*DUSH! Amekkaw!*

Berangan kau jah nak buat tajuk entry gitu!


Ni la kejenya bila takde idea yang bernas nak dibuat entry.Maafla ye. Tiba-tiba keinginan nak tukar DP facebook dengan gambar bersama inchek suami membuak-buak.Alangkah indahnya saat tu bila sudah menjadi suri di hati seorang lelaki bernama SUAMI.. Maksud ca bukan la setakat nak tukar gambar..Faham-fahamla.. :)

Jeles pulak tengok kawan-kawan yang dah kawen.Ada yang da ade anak pon.Bahagianya mereka..Bila la nak sampai turn ca ni. Sempat ke tidak bertemu jodoh di dunia ni..Kita tak tahu kan dua rahsia ALLAH ni.Ajal dan jodoh.Mana2 boleh sampai dulu.

Kalau ca dah kawen kan, ca teringin sangat suami ca panggil Faezah @ Izah :) (bukan pengaruh ombak rindu  ye.harap maklum) Sebab nama tu jarang sangat orang guna untuk panggil ca.Ca nak kelainan, supaya nampak dia yang teristimewa.Tapi nak panggil panggilan manja pon, pe salahnya..Hik3..*malu-malu*

Ca nak 'dia' baca ni bila kami sudah disatukan :) 

Buatmu suamiku..

Sayang..
Saat ni ku tunggu kamu.
Saat ni, ku memikirkan kamu..
Tak sabar rasanya nak lihat dan menatap wajah kamu..
Tak sabar rasanya nak solat berimamkan kamu.. 
Tak sabar nak makan dari suapan kamu..
Segala-galanya bersama kamu,sayang..

Dalam doaku ada kamu.
Ku tahu kamu yang terbaik buatku.
Kamu pelengkap atas kekurangan ku..
Dan insyaALLAH kelebihanku hanya untuk kamu..

Kehadiranmu setia kutunggu..
Menjemput daku menjadi suri hatimu..
Kerana ku yakin ada bahagia untuk ku..
Hanya daku milikmu..
Kan selalu bersama kamu..




Salam kasih sayang dan cinta..Isterimu mu..


Meh nak tiom siket,emmmuah! ngeh3 :P






*errr..jiwang ke ca?? 


22 comments:

  1. wahhh...bukan main lagi ca ni ye...hee :D

    ReplyDelete
  2. tak lama lagi mesti jumpa encik suami bertuah tuhh.
    aminnn.
    :)

    ReplyDelete
  3. ada komen blog sy kan..tp komen awk msuk dlm spam..sy pon tak tahu knp jd mcm tu..

    ReplyDelete
  4. insyallah akan tiba masanya izah...hehe..

    ReplyDelete
  5. Ingatkan akak dah kahwin. hahaha. InsyaAllah, nanti encik suami akan datang lamar akak ca. hewhew ^^

    ReplyDelete
  6. @Mr. Straw : ca pon x tau...da lme da masalah ni..xselesai2.. :'(

    ReplyDelete
  7. wwoww dayang ni blog baru dqnie. hehee.. =) blog lama da dalam "tong sampah". hahaha...

    dqnie pon suka entry kawen2 ni. hahahaa... da macam2 dqni wat. berangan saja heehhee.. =p
    belajar pon xhbis lg... :)

    ReplyDelete
  8. jiwang karat ni. haha :p

    kang dapat suami kasar semacam, habislah ca. :)

    ReplyDelete
  9. @siti kektus : sekasar mana pon lelaki, dengan isteri mesti ada kelembutannya..dalam hati terus ada taman..hehee

    ReplyDelete
  10. ok jiwang la jugak..hehe btw..ak dh nk kwen ni..haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...