08 December 2011

Dalam Telur Ada Ayam

Assalamu'alaikum...


Ayam ke telur dulu yang wujud??

Ayam jantan ayam betina ehem2.. 
*xpenah pulak tengok diorang ehem2..cane ek? haha*

Ayam betina bertelur..
*Cip.cip..cip..cip..anak ayam nangis*

Bertelur kan telur yang akan jadi ayam..

Dalam telur ada ayam..

Ayam kena bertelur untuk dapat ayam lagi..

Jadi mana satu yang wujud dulu??

Okeh..boleh gila bila fikir ni.hahaha..

Cantik anak2 ayam ni..Warna-warni !

Ni la akibatnya bila dah takde idea.Idea mengarut pulak tiba2 menyelinap masuk lalu lobang idung.Aik, pe kena mengena?? Ca pon nak kasi korang fikir la..Boleh bergila-gila'an' sama2..haha..
Ok bai. 

=___=" tido lagi best saat ni. 

18 comments:

  1. ok, ayam yg warna-warni tu bel pernah tengok kat kampung. dulu masa awal puasa arwah atuk injet kat bdn anak2 ayam. bel time tu darja 5 or 6. dalam hati time tu

    'atuk jahat! atuk jahat' sbb tengok anak ayam tu menangis

    at last, 1 syawal semua ank ayam jadi warna-warni. masih teringat lagi arwah atuk ckp :

    'ha nihh, cu tengok atuk kasi diorang baju raya. cantik kan billa? :D hihi arwah atuk mmg kelaka :)

    ReplyDelete
  2. hehe...xtau la sape wujud dlu..
    telur kot..errr..huhu

    comel anak2 ayam tu ^^

    ReplyDelete
  3. hahah..abg pun confius jgk ayam ke telur dlu.errr..tp abg pnh la tgk ayam ehem2. :D

    p/s: refer pd entri abg tu,abg ni org luar,sepupu je pun.abg tolong selamatkn ank2 dia n bini dia keluar dr bilik tu.

    ReplyDelete
  4. berkunjung sob..salam blogger
    salam kenal dan sukses selalu ..:)

    ReplyDelete
  5. baru semalam terfikir pasal ni... last jwab mstilah telur dulu.. sbb tu dipanggil telur ayam, mana ada org panggil ayam telur.. ayam bertelur ade lah...

    errr..boleh terima tak jwpn ni?

    ReplyDelete
  6. smpai skrg ta dpt2 jwpn ny g..

    ReplyDelete
  7. @bel : uiks..diinjet?? wow~ menarik ni..hehe..mmg cantik warna warni..hehe..anak ayam dpt baju raya.hehe..klakar...

    ReplyDelete
  8. @Abg Stalker : haha..abg memang suka tgok ayam ehem2 kan? :P


    baguslah abg tolong selamatkan diorang.kesian.. :(

    ReplyDelete
  9. @Abg Stalker : haha..abg memang suka tgok ayam ehem2 kan? :P


    baguslah abg tolong selamatkan diorang.kesian.. :(

    ReplyDelete
  10. @Semut Senyum : dari segi logik akal, logik la jugak..hehe..tp sekadar dr word tu jer la. ^^

    ReplyDelete
  11. @Semut Senyum : dari segi logik akal, logik la jugak..hehe..tp sekadar dr word tu jer la. ^^

    ReplyDelete
  12. menarik perhatian la tgk anak ayam neh...

    ilang ngatok ila nak wat esmen..ehheheh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...