13 December 2011

5 Blog Pilihan Ku

Assalamu'alaikum


Klik Untuk Join !


Ha, dah lama kot tak join apa2 segmen.Lagi2 segmen Abg Ben. Kali ni punya segmen agak menarik sebab kita kena bitau 5 blog pilihan yang kita rasa kita suka la sepanjang terjebak dengan dunia blogging ni. Hehe..Kita tengok siapa yang kenaaaaa~

Blog Pilihan Ca a.k.a Cik Duyung :

1) The Famous Abang ( Abang Zam )
Ca rasa ni kali kedua ca akan bitau yang ni la blog yang ca suka masuk. Walau ayat abang zam PEDAS-PEDAS belaka, tapi ca boleh terima dan sememangnya itu kenyataan dikebanyakan dunia realiti. :) Kadang-kadang terkena batang hidung sendiri jugak.Erk!


2) SpeakerSekolah ( Ameerol)
Blog yang simple.Walau kadang2 entry si Mirul ni banyak yang auta dari fakta, tapi menarik untuk dibaca. Hehe..Budak2 memang gitu..Kan,kan Mirul? Hahaha.Jangan marah~ *pengomen tegar blog ca*


3) Skytech Blog ( Ezad )
Blog ni pon simple. Ada pasal life, ada info..Masih 'masuk kepala' sebab mungkin gaya penulisan dia standard umur ca..Kita sebaya kan? Ngee~ *pengomen tegar blog ca*


4) Poyoness ( Kay )
Ca suka baca blog Kay sebab dia suka buat entry dalam bentuk 'point'. Kira ringkas dan padat. Tak perlu baca panjang2. :) Dulu ca ingat dia ni standard blogger2 otai gak, susah nak dapat komen dari dia..Tapi skang ok je, Kay akan balas kunjungan..

5) SuhaSimpleLife ( Suha )
Erk, macam pelik je tulis nama SUHA..Sori, ca selalu panggil dia Poo je.Nama manja masa sama2 belajar dulu.Ca pilih dia bukan sebab dia ex-housemate & ex-'poli'mate tau.Tapi ca memang tabik spring dengan dia sebab penulisan dia yang 'kelucahan' sokmo tu mampu menarik ramai pembaca setia. :) Haha..Ko dari dulu memang sama je Poo. :P Lucah! Haha


Dah, tu lah 5 blog pilihan ca. Dah Abg Ben mintak 5 je.Kalau tak nak tulis semua yang rajin datang sini sebab yang datang blog ca pon mereka sangat best. :) Terima kasih banyak2 tau..

29 comments:

  1. salam perkenalan.dtg dari blog abg ben. happy blogging dear :)

    ReplyDelete
  2. 5 terbaik..huhu..nanti ada masa nak jenguk

    ReplyDelete
  3. Eh?..trsnarai jugak..shukewnye..haha..dah 18 la ca,mne ade budak2 lg..XDDD

    ReplyDelete
  4. dtg dari blog abg ben. singgah nnty ye ^_^

    ReplyDelete
  5. HUHU~ kita dh terjah kelima2 blog tu! smua mmg cool ah

    dan blog cikmermaid pun cool !

    ReplyDelete
  6. terjah sini :D dorang memang mantapp!!

    ReplyDelete
  7. wah menarik semua nie, jom ke blog sm pulak

    ReplyDelete
  8. blog ni pun cool jugak..salam perkenalan..happy blogging ya..

    ReplyDelete
  9. datang dari segmen yg sama.. hit me back... dtgirl93.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. abg ben suh dtg sni :)

    jom singgah cik :)

    ReplyDelete
  11. as-salam..

    salam ziarah rakan blogger..

    jom baca 5 blog pilihan saya..

    http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihan-ku-2011.html

    ReplyDelete
  12. terima ksih semua yang sudi singgah n follow..insyaALLAH ca akan balas semua kunjungan.. :)

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan sy dri segmen abg ben

    jom singgah

    http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

    ReplyDelete
  14. hee..tak sangka terpilih...terima kasih ca...:D

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan dari segmen BA...menarik semua nya..

    ReplyDelete
  16. salam perkenalan...=) i follow u..=) chill

    ReplyDelete
  17. Semua blog memang ada keistimewaannya, lebih-lebih lagi bila ada pembaca seperti kamu.. :) HARUS BACA

    ReplyDelete
  18. hai duyung, salam kenalan...saje datang singgah dari BA

    ReplyDelete
  19. dtg dr segmen abg Ben...
    salam p'kenalan..^_^

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog abg Ben .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

    Ajeyy Rawk

    ReplyDelete
  21. semua best2 hehe salam kenal dari kumpulan yang sama, jom tgk blogger yg cool kat blog saya :D

    ReplyDelete
  22. follow sini sbb nak cari kawan baru teruja tau!!

    http://azzaazman.blogspot.com/2011/12/trauma-k-pop.html <--TRAUMA KPOP

    ReplyDelete
  23. TERIMA KASIH SEMUA..TUNGGU KUNJUNGAN BALAS DARI CA YE. :)

    ReplyDelete
  24. Salam ukhwah! Dtg dr blog Abg Ben 5 Blog pilihan :)

    ReplyDelete
  25. salam kenal..salam follow..jom ke blog saya..

    http://www.mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...