30 May 2011

ReViEw #1 : BLog Mak Katak..

Assalamu'alaikum~

Seperti yang ca ada tulis taip kat entry lepas yang ca berhajat nak review blogger2 yang rajin meninggalkan sekomen dua komen dan berkomen2 di dinding bunga2 ca nie kan..sebagai tanda penghargaan la.. :P

Tapi untuk review kali pertama nie, ca nak review blog Mak Katak (klik untuk ke blog Mak Katak) dulu....Hehe..Dia tak la pengomen tegar kat blog ca, tapi ca da janji mau review blog dia..dia kawan ca sendiri..kawan sepoli dan sebumbung umah sewa masa study dulu..

Nak tau kenapa ca gelar dia Mak Katak dalam entry nie??? Haha..
Sebab dia sangat gila obsess pada makhluk nie...............




KEROPI si katak comel... :)

Nama di blog Cik Suha..Tapi ca panggil dia mak katak Poo..Entah dari mana nama nie pon ca dah lupa..haha...Dulu kat umah sewa, bilik dan katil dia penuh ngan makhluk2 katak nie..Bantal busuk la, beg la, selipar tido la, penyepit kuku la..macam2 la..tak larat ca nak list kan..Kalau dia gi kuar shopping ke jalan2, tunggu je la dia tunjuk anak katak keropi terbaru yang dilahirkan dibeli..hehe..

So, Poo, aku ada hadiah untuk ko... banyak nie..berat nie nak bawak..haha...

1) Kek Keropi...ti ko makan la ea..kongsi2 ngan kawan2 kat sana.. :)



2) Cadar Keropi..Aku tau cadar ko da koyak..haha..nah..cadar baru..ko pasang tau....cun tu~~ :P

3) Pendrive Keropi..Pendrive ko da full kan.. Nah..aku bagi pendrive baru..8G punya...ambik la..ngee~


4) Keropi Gugurl..Nie aku jumpa..comel sangat! Keropi gugurl gitu~ Pelok tau time tido..ingat aku selalu~




5) Kasut kuliah Keropi....cantik kan? kompem ramai orang ngorat ko pasnie...caye la cakap aku....pakai tau!



Amacam?? Banyak tak hadiah aku bagi ko Poo?? Simpan lek lok tau...Walau hadiah nie tak boleh dipegang jasadnyer..ko hanya leh menatap gambar je la yer..heh3....Jangan marah~

Tapi aku ada hadiah khas buat ko...Kali nie betol2...aku nak ko tepek kat dinding blog ko...WAJIB kalau ko sayang aku! :)

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*





Ok..cantik tak doodle aku lukis nie?? :) Khas buat Poo yang kurindu...cayang ko!
Tata~ muah3..

 Pasni mau review blogger yg rajin datang jenguk dan komen sini pulak la.. :)

28 comments:

  1. hihihi.. peminat katak pun ada ye cik duyung....

    ReplyDelete
  2. klu tgk lme2..katak2 nie comel gakkn k.dyg...

    ReplyDelete
  3. wahh..bagus awk review..:)..fanatik gila member awk ni eh kat katak..heheh

    ReplyDelete
  4. waaaaaaaaaaa comel!comel!comel!
    shuke gile2 neh hikhik
    neway tq sbb review n tq tok hadiah 2 hehehe

    psst kasut 2 comel gile kan?mcm nak cari jek 1

    ReplyDelete
  5. @cik gege ade je gege..macam2 org kat dunia nie..hehehe..

    ReplyDelete
  6. @suhahaha~ dah agak da ..cari jgn tak cari keh! hehe

    ReplyDelete
  7. bapak kataknya sapa? tak nak kenalkan skali ke ca? hehe

    ReplyDelete
  8. @kAmi dAn mEreKa alamak..bapak katak..? hummm~ kena minta mak katak cari sendiri nampaknyer..hehe... :)

    ReplyDelete
  9. @Cik Cempaka hehe..comey ker? maceh~ tp awk lagi terer lukis doodle..nomey.. :)

    ReplyDelete
  10. uihs..gile katak btl..sume nye katak..ade bele katak x??nasib bik katak toh comel..heee

    ReplyDelete
  11. Comel ny katak2 ni....waaauuuu.......

    ReplyDelete
  12. @anismelon tol2..mmg di giler keropi nie...mmg comel.. :)

    ReplyDelete
  13. comelssss nyer pndrive ktak tuuuu :)

    ReplyDelete
  14. waduhhhh..

    cadar katak tu comei n cntik la...

    nak kena carik jugak neh...heheh

    ReplyDelete
  15. @NUR AIN AZMAN hehe..tu la..lom penah jumpe lagi depan2..jumpa kat google jek..hehe

    ReplyDelete
  16. wahhh sama hebak ngan cik cempaka nih ;D

    adik cantik awak lukis..katak ni katak yg comel..kalau katak real x mo x mo ;p

    ReplyDelete
  17. @HonEyBuNNy hehe..kamu minat katak juge ker? tp cadar tu kalo sape x minta ktak pon leh jatuh cint..mmg cantik.. :)

    ReplyDelete
  18. @PinKy MoMMa eh..xde la kak..cempaka lagi pandai lukis....ca pandai lukis benda kaku je..nk buat sampai tahap cempaka xreti la...huhu....

    tol2..katak betol xmo..geli..

    ReplyDelete
  19. cik duyung....mane beli cadar..sy mencari cadar keropi jgk..share plezzzz..tQ

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...