20 May 2011

Cik Duyung Terbitkan Buku!!!

Assalamu'alaikum semua... :')

Ouh! Bersawang da blog ca...Ade sarang labah2 gak...Bersihkan sikit....Arghhhh! Lipas pon ade?! Tengokla betapa lamanyer ca tak hapdate blog kan..Sedih sangat2....Walau pon skang ca sedang berduka, tapi tengok blog nie, terubat sikit hati nie..hehe..Tu namanyer menangis dalam ketawa...sedu sedan menjadi syair cinta~ wah! nyanyi lak! hehe...

Eh,eh..Tol ker cik duyung terbitkan buku?? Cewah! Macam la pakar nak terbitkan buku..Poket pon koyak ade hati nak terbitkan buku..Setakat mengarang kat blog nie boleh la..Hehe..Agak2 ade tak orang nak terbitkan blog ca jadi buku ?? Huahaha..Mustahil!

Takde la..ca cuma wujudkan buku yang ala2 diari..Tapi bukan diari..Nie Mr.Mieca yang ilhamkan..Sebab ca sekarang pelupa tau..Kawan ca cakap mungkin efect migrain ca yang teruk tu ..Kan melibatkan urat saraf otak..Kadang2 benda yang baru berlaku pon ca lupa..Kesian kat Mr.Mieca..Dia yang kena ingatkan..Kadang2 kenangan yang manis pon lupa..Wat naye jek! So, dia soh ca wat satu buku..Tulis ape2 jek kenangan atau detik yang penting yang perlu ca ingat...Tak kisah la citer ape2 pon...

Hari nie, 20 Mei 2011 terhasil la satu buku..Ca selongkar macam biasa almari ca cari buku kosong, kertas2 warna..Wat simple jek...Nak tengok?? Kat bawah nie... :)


Ca balut buku nie dengan kertas yang dari batang pisang..Kertas dari batang pisang?? Haaa..Yang lom tau, jom terjah [SINI]...Sajer guna..Kertas tu pon antara benda yang amat bermakna bagi ca dalam seumur idop.. :)

Pasni, demi mengelakkan ca lupa semua detik2 manis dan bermakna, ca akan tulis dalam nie.. :) Korang nak baca?? Haha..Mana leh~ :P (ceh, macam korang nak bace jek..)

Ok la...tu jek ca nak citer kat korang kali nie..Rindu korang semua!! Tata... xoxoxo....


14 comments:

  1. awk cam saya gak...mudah lupa..huhu..just boleh ingat sikit2 je memori2 dulu..

    ReplyDelete
  2. @Syuxer tu la..dulu ca x cmnie..skang nie makin pelupa..sebab asyik sakit migrain jek.. :( xper la..kena la usaha kan kalo nak ingat..xleh biar trus luper.. :)

    ReplyDelete
  3. @kambeng.karbonat content pertama dia resepi kambeng panggang..huahaha..gurau jek... :P

    ReplyDelete
  4. aish.perli nmpk.kalau kena panggang xla dok berblogging kat sini. :P

    ReplyDelete
  5. simple but nice! mOon pOng selalu lupa dan kena tulis....

    ReplyDelete
  6. @mOon jOhari maceh moon..tu la..kne tulis..klo x,kompem lupe...

    ReplyDelete
  7. hehehe makan kismis bebanyak ye cik dayang..ko dah miss bnyk entry aku,sile bace satu-prsatu hahaha kejam tak permintaan neh?

    ReplyDelete
  8. @suhatu la bnyk tertinggal da...kn ku usahakn.heh3..

    ReplyDelete
  9. kretif.

    baru tahu pasal kertas cenggini

    :)

    ReplyDelete
  10. @Amoi
    hehe...idea group ca tu.. :) kena wat final pojek.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...