28 May 2011

SiaP La koRanG waHai FolloWerS Ku!

Assalamu'alaikum dan salam sejahtera semua... 

Korang kejam! Kejam!




Huh!!!






E'eh...janganla lari dulu...drama jap jer tu....
Hehe..nie bukan entry mau marah2 korang yang da jadi followers ca yer...
Takde pon la..ca sayang korang semua... :)
Baru2 nie penaykit 'rajin terlampau' datang menghantui diri Cik Duyung..hehe..Ce tengok, ce tengok gambar bawah nie....



Kalau tak nampak klik jek kasi besar yer..
Sementara followers ca belom mencecah beriban orang, ceh..ceh..200 orang pon lom sampai.. :P
Ca da list kesemua followers ca ni beserta link ke dalam word..Untuk apa??

Haa..tujuan dia.. :

1) Senang ca nak blogwalking ke blog orang yang sudi follow ca walau kadang2 ada yang follow dengan 'tangan kosong'..maksudnya follow tapi tak tegur ca..tegur la yang...mau gak kenal2 kamu... :) Kadang2 link korang takde..jadi ca nak jenguk balik da tak jumpa da.. :(

2) Senang untuk ca menge'tag' korang kalau ca join mana2 segmen ke, contest atau GA..tinggal petik2 jek..hehe

Hehe..tu la tujuannnyer ca list balik followers ca..bila bertambah followers, tinggal masukkan je dalam list nie..hehe...

Lepas nie ca rasa ca nak review blogger yang rajin komen ca lah....sebagai tanda penghargaan..leh tak..hehe.. (^^,)v


14 comments:

  1. rajinnya awk wat bloglist stail sendiri..:)..siap ada link terus hhehe

    ReplyDelete
  2. hai ca!! hehe
    sihat?

    lame tak p sini, tenet kemain lembabnye tau, huhu

    ReplyDelete
  3. @Zul Fattah time xde idea wat entry. time xde keje nie la hasilnyer..huhu

    ReplyDelete
  4. @Syuxer bloglist dalam word jek..haha..nak wat bloglist dlm blog payah..tenet slow..

    ReplyDelete
  5. oit,review aku gak *paksaan* haha

    ReplyDelete
  6. Yeay ! suka-suka ! Nice job ca.

    ReplyDelete
  7. @suha
    hamboi~ paksaan eh..haha..camtu kalo aku review, ko pon kena review aku alek.amacam? haha.. :P

    ReplyDelete
  8. @shena erfan hehe..suka job mana 1 tu? ca wat list ker mau review..ehehe.. :)

    ReplyDelete
  9. ingatkan apela tadi.. :D

    http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2011/05/dear-haffiz-thousand-followers-bloglist.html

    ReplyDelete
  10. wahh. hebatlah kamu ca. saye tak serajin tu. angin rajin dah hilang. hahah :)

    ReplyDelete
  11. @Haffiz MohdNoor hehe..ca mana suka2 marah orang..

    wah~ dijemput lagi..ok,maceh.. :)

    ReplyDelete
  12. @cik azeya time boring macam2 la ca buat azeya..hehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...