01 January 2012

2011 KE 2012 – SEBELUM DAN SELEPAS !

Assalamu'alaikum..

Segmen abg Ben merasmikan tirai 2012 kat blog ni nampaknye... :)



Nothing special la yang berlaku sebelum dan selepas tahun baru ni.Macam biasa jugak..

Sebelum detik 12 malam tu ngadap astro Ria tengok Master Chef la.Wajib tu ..Hehe.. Pastu tengok konsert reunion AF..Humm..Tak bape best la..Nak tengok Hafiz ngan Adira nyanyi lagu Ombak Rindu je.. :P

Habis je konsert satu minit nak kol 12..Pi tengok bunga api..Bom bom kebabommmm...Tengok kat tv3 je la yang mampu..Tapi kat area tempat ca ni bising gak dengan bunyi orang main mercun ngan bunga api.Tapi bayang bunga api pon x nampak..

Papepon, kita kena selalu beringat..Jangan suka sangat..Kita semakin dekat dengan akhir zaman...Penghujung dunia bila2 boleh tiba...Risau..Takut..Sempat ke tidak nak persiapkan bekalan ke 'sana' nanti...Semoga ALLAH sentiasa mengampunkan dosa2 kita dan meredhai hari2 kita..Aminnn~

14 comments:

  1. tu lah... bazir je main bunga api...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru.smoga tercapai sgl cita2 & senyum2 selalu hendaknya~ =)

    ReplyDelete
  3. new year ni mcm xde ppe je, huhu

    ReplyDelete
  4. Slamat tahun bru ye ca..jngan noty2 d thun 2012 ni..hehe

    ReplyDelete
  5. selamat tahu baru, semoga tahun 2012 lebih bermakna, dan lebih beramal.. :-)

    ReplyDelete
  6. Happy New Year :)

    http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/12/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    ReplyDelete
  7. tempat saya sunyi jer... yang dengar suara-suara yang tak dingini... tapi sekejap jer riuh...

    ReplyDelete
  8. happy new year!

    http://aqilahkamarudin.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    ReplyDelete
  9. aminnnn. tu laaa, dlm hepi² tu kene jugakkk beringat kannn. dah follow blog cikduyung. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html

    ReplyDelete
  10. hepi new year..jln2 dr blog BE..

    ReplyDelete
  11. happy new year..:)
    walaupn dah ari ke 3..hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...