22 January 2012

Salah Guna Baucar Buku

Assalamu'alaikum..



Bagi budak2 yang masih study tu, haaa...seronok dapat baucar buku duaratushengget?? Untung la korang kan..Yang dapat ptptn, dapat lagi bonus ni..Hamboi..Sekarang ni, kedai2 buku mesti dikerumuni mahasiswa/wi kan,kan? Masing2 nak gores dan menang tebus baucar ni dengan shopping buku. .

Eh..eh..Yeke beli buku pelajaran nie...Boleh percaya ke nie....Ha,ha.Ape garu-garu kepala? Apa sengih2?? Beli novel eh..*khas buat pelajar gegirl..* Yang lelaki beli apa ye? Lepas ke beli majalah? Tu ca tak tau.Tapi ca tau ada yang beli NOVEL dengan baucar ni.Hahaha..

Betul ke penggunaan korang terhadap sumbangan kerajaan ni? Tepuk dada, tengok beg plastik..Ce tengok apa korang beli.. :)



* ca tak sempat merasa shopping ngan baucar ni..sape nak belanja buku SUDOKU kat ca? Heh3.. :P

10 comments:

  1. byk beli novel je diorag.. KAN?
    bolat tak dpt @_@

    ReplyDelete
  2. Xsmpat lg nk gune baucer tu..hmm..kalo mirul akan bli novel abdul latib talib..haha

    ReplyDelete
  3. nak beli ape...buku harga rm300 keatas...reference mahal2...so masuk ke popular tu beli buku2 len...:p

    Cetusan Terkini | 6 Sikap Blogger Super !!

    ReplyDelete
  4. haha....rata2 mmg gegirl byk yang beli novel...

    #tak merasa pun baucer ni...takde la rasa bersalah sebab tak salah guna kan baucer ni...heee~

    ReplyDelete
  5. x reti men SUDOKU..boley aja? ;p

    ReplyDelete
  6. feyqa beli brg2 nk p overseas ng komik2 hehe. sbb bku study ni da beli dari tahun 1..

    ReplyDelete
  7. @dyabunga : hamboi~ ni mesti yg membeli novel ni..haha..bak sini bg ca pinjam..

    ReplyDelete
  8. @CekbOlat-bOlat : betol2..hehe..ca pulak xsempat merasa dpt baucar ni..hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...