18 April 2011

SEGMEN : Bila Aku Blur...........

Assalamu'laikum..

Aha! Cik Duyung memang suka join contest..Well, tu antara cara2 nak kenal2 orang lain kan.. :) Nie segmen kedua Ca join untuk blog PS ..Sape PS?? Siapa lagi kalau Penulis Senja.. :)




Ps tanya, ape yang korang akan buat bila korang blur?..Hehe..soalan macam best jek.. :P

Ok, Ca kalau blur ala2 si Patrick dalam katun spongebob tu, Ca lebih suka duduk diam..Pastu berangan..Haha..Berangan la ape2 pon..Berangan nak ade kete Ferrari ker, nak umah banglow besau ker..Haha..

Tak pon ca suka makan! Dah blur tak tau nak buat ape..Otak semacam beku nak pikir benda lain, baik makan..Mana tau time2 makan tu dapat idea ke ape kan..Tapi tak gemuk2 jugak..Berat masih takat 43-42-41kg cmtu..Mak selalu cakap tangan ca macam ranting pokok..Hehehe..

Kalau time member2 dok bercerita, tapi ca jadi blur, tak paham per diorang citer, ca akan..........sengih sampai telinga..haha..Ca dapat gelaran Pengerusi Kelab LAMPI (Lambat Pickup) tau dulu masa zaman blaja..Skang dah tak kot..hehe...

Ok la, tu jek la ps yang dapat ca citer kan..hehe.. Sape nak join klik header ps kat atas tu keh.. :)

21 comments:

  1. singgah dari blog PS :)
    blogger yang pelik ye ihii

    ReplyDelete
  2. sy datng menerawang kt blog anda...;))

    ReplyDelete
  3. @Mira Zali
    time kqsih..jgn la singgh jap jer..lame2 ckit..kita minum2 dulu...hehe.. :)

    ReplyDelete
  4. @cik najihah
    hehe..tu la..tibe2 dpt title blogger pelik oleh ps..tapi cik duyung x kesah punyerrr..hehe.. :) maceh ye dtg.. :)

    ReplyDelete
  5. @Cik.Tedy
    hehe..selamat dtg ke blog comot cik duyung yer..selalu2 la dtg.. :)

    ReplyDelete
  6. singgah dr blog PS..mcm2 jenis org blur akan buat erk...:D

    ReplyDelete
  7. makk aii..ringan nye..umo bape ni??haha..
    same gak la ngn ika.. ngah blur ni

    http://snasatieka.blogspot.com/2011/04/korang-buat-apa-kalau-sedang-blur.html

    ReplyDelete
  8. @Zura
    hehe..tol2...silap2 leh gelak sorang2..(erk..jadi org gile pulak nnti..) hehe...
    maceh yer dtg singgah.. :)

    ReplyDelete
  9. *47!k@# a.k.a ika

    umur Ca 22 bulan 9 nnti..hehe.. :)

    umur ika baper?

    ok..ca dtg terjah ok.. :)

    ReplyDelete
  10. @Firdaus Kasim
    sama2..trima kasih kembali..daus pon rjin dtg.. :)

    ok..ca terjah..ngee~

    ReplyDelete
  11. BILER NANA BLURR..NANA WAT LAWAK..HEHEHHE

    ReplyDelete
  12. hehe..boleh plak.. hi~ jom singgah menyinggah

    ReplyDelete
  13. anda di tag -->http://banyaksoalan.blogspot.com/2011/04/contest-sedap-mata-memandang.html

    ReplyDelete
  14. hehe.. sesiapa yg komen kt blog sy, saya akan balas balik awk

    ReplyDelete
  15. @MerLe
    hehe..boleh ajer kalau dah blur...hehe..ok..sy akan terjah kamu.. :)

    ReplyDelete
  16. @Anonymous
    huhu..mentang2 sy suka join contest..hik3..maseh2...tapi siapakah gerangan tuanhamba Anonymous..? :)

    ReplyDelete
  17. bagus2..org memberi kita merasa..org berbudi kita berbahasa..cewah! kena la beramah selalu kan? kan? :)

    ReplyDelete
  18. NANA TAG AWAK...CEPAT...TARIH AKHIR...20HB NIE..

    http://bungakubakawali.blogspot.com/2011/04/ruby-dress-giveaway.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...