26 April 2011

SEGMEN SUSULAN : ReVieW samBiL berkeNaLan denGan Ahli KumpuLaN 3

Assalamu'alaikum..


Haa~ kali nie lain macam sikit kan? Tak penah2 cik duyung wat review nie..Hehe..Kali ni ca nak review ahli kumpulan ca yang telah diagihkan oleh Pembaca Wacana..Sebelum nie kan ca ada join segmen PW...Lepastu ada segmen susulan pulak dimana kami sendiri kena review ahli kumpulan kita....Menarik tak?? Hehe..Skang da dapat ahli group.. :) Ada 4 orang semuanya termasuk ca..Nak semak ker kumpulan ca tu?? Klik [SINI]..

Sekarang ca kena review sambil berkenalan ngan mereka..Sebab tu segmen tu dipanggil " Segmen Review Dalam Review Bersama Pembawa Wacana " Hehe..

Siapa lagi 3 tu??  Jom kita berkenalan...Oppp..sebelum tu....................

Ca nak mintak maaf kepada ahli group ca nie..sebab lambat review..Biasa lah..Guna bodben cap sipot eksiden..hehe..

Pastu mintak maaf kalau ade sebarang kekurangan..Sebab ca pon blogger baru, mana penah wat camnie..Hehe..Sendiri baru merangkak, nak 'ajar' orang berlari pulak..Mana ok tu kan? hehe..

Ok,jom! Ca mau review 3 blog tu skang!





>>> Humm~ blog yang simple...Tak serabut pon...Hitam putih..Naseb tak berbunga2 ros itam..Kalau tak seram gak nak masuk..Hehe..Gurau je...

>>> Blog nie nampak balance dari segi penyapaian entry..Sebab ada pasal isu semasa, ada isu agama, isu kesihatan..Macam2 lagi la..Haa..nie ca kena baca nie entry2 dia..Macam best.. :)

>>> Yang lain rasanyer xde masalah..Blog dia pon ringan..Sesuai untuk dikunjungi oleh blogger2 yang macam ca nie yang mengguna BB cap sipot eksiden.. :)




>>> Haa..nie pulak pasal Kak Qaseh..Wah~ meyah2 la background dia..Grrr! (garang tak? ) hehe..Dia dah kawen ok...Akak...bagi tips awet muda nie..Macam budak2 lagi jek tengok gambar2 kat side bar tu..hehe..

>>> Emm...kalau apa yang ca belajar dari blogger2 yang dah berpengalaman, diorang kata better background untuk ruangan entry tu kale putih..Sebab dulu ca pon macam akak..Wat kale pink..Tapi terpulang pada akak..Blog kita kan? Hehe..Tapi ca terima cadangan blogger yang tegur ca tu.. :) Baru terang sikit tengok tulisan tu.. 

>>> Yang lain rasanya dah ok.. ^^,




>>> Pertama kali masuk, wow! Macam pegi hollywood !...Hehe..
Tengok gaya tuan punya milik pon sempoi jek.. :)

>>> Blog nie pon simple jugak..Kemas la , tak serabut mata nak memandang nie..Hehe..Tulisan pon besar2..Memang kompem nampak la.. :)

>>> Tak banyak widget..Ok la tu kan.. :)

KESIMPULAN :
Ahli kumpulan ca nie semua yang simple2 jek..Senang..Takde masalah..( bagi ca la..haha..ca jek masih 'hijau'..cewah..kalau OTAI komen tak tau la pulak kan.. :)  )

Sekian sahaja review dari ca..
Salam perkenalan semua..Korang nak kenal?? Klik nama mereka tu keh..


*** Nie pulak entry Review dari mereka untuk Ca dan 3 ahli lain pulak..(berbalas review tau) : 



12 comments:

  1. Sorry Ca I'm late. sibuk sangat keje arini. Ni dia tuan punya blog NOTA EKSTRAVAGANZA dah mai... Anyway tq banyak2 sebab sudi buat review. Review susulan baru nak buat ni. Jgn risau akan dipostkan URLnya nanti.

    ReplyDelete
  2. wow..tq ek dah wt review.. Salam pkenalan

    ReplyDelete
  3. @Awie Omar hehe..sudah dtg pon..keje ker..owhh..sori2..hehe..nie curi tulang yerrr..kantoi~

    ReplyDelete
  4. tq review..=)

    ringan ek?risau gak sebab kekadang cm berat.

    ReplyDelete
  5. @nana riduwan belum lagi nana..insyaALLAH, ca join ti.. :)

    ReplyDelete
  6. http://notaekstravaganza.blogspot.com/2011/04/segmen-review-dalam-review-bersama_26.html

    Dah siap!!!
    selamat berkenalan :)

    ReplyDelete
  7. @Awie Omar wee~ dag bace..best2! adik bongsu panggil abg la cmnie ek.. :P

    ReplyDelete
  8. baca entri nie lepas diterjah..=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...