25 April 2011

E'eh..E'eh...Da cEcaH 'RATUS' laa.....

Assalamu'alaikum...

Alhamdulillah...da berjaya menarik followers untuk 'ratus'an pulak..hehe..Lama tuu~ nak jejak angka ratus nie...

So, ca nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada seeeemuuuuaaaa followers ca ok..Harap korang jadi followers ku yang setia..Biar kurang kuantiti, janji kualiti itu ade...Cewah!

Tapi kali nie nak wat special tenkiu kat followers ca yang ke 100 DAN ke 101..

Aik, nape ade ke-101??

Haa..yang ke-100 ialah followers pada segi nombor 100 tu.. :)
Yang ke-101 pada segi bilangan sebenar...
Sebab, ade sorang followers ca yang follow ca dua kali..ca pun pelik camane ade dua..Selalu kalau da follow, kita follow lagi bukan ke dapat satu warning samada kita nak CANCEL atau STOP FOLLOWING kan? 
Takpe2..Ca tak kesah pun... :)



So, followers ca yang ke-100 diduduki oleh : SLEEPYCATZ

Dan yang ke-101 diduduki oleh : EB

Hehe..korang boleh ambil doodles tu ok kalau sudi..Ala, doddle comot momot tu.. :)
Tak nak, takpe.. :)

Mekaseh banyak2 keh... :)

17 comments:

  1. Ahaks..
    Toceh toceh.. hehehe..
    X sngka.. I'm 101..
    I thought I'm no.4 hehehe..
    Thanks tau.. bestnyer..

    ReplyDelete
  2. ala...dapat kat eb...jELES! HUH!

    ReplyDelete
  3. @EB
    no 4?? uik..dari mana lak no 4 tu EB...huk3...slh tengok kot.. :)

    ReplyDelete
  4. @mOon jOhari laa..nape jelez dear? :) ala..kamu pon ca tetap hargai tau.. :)

    ReplyDelete
  5. wahh.cik duyung rajin buat doodle skrg.jelesh2

    ReplyDelete
  6. anda t tag oleh mamat hensem ni@kk. :D haha

    ReplyDelete
  7. heheh tahniah..nanti kalau abg ben ashaari wat segmen,cepat2la join..boleh tambah kawan lagi..:)..kita pun meningkat gak follower kesan segmen..sekarang nak maintain follower setia supaya dorang singgah dan komen secara ikhlas..:)

    ReplyDelete
  8. @sleepycatz hahaha...memang nyau yg bertuah..kih3...thanks coz follow yer..still keep in touch.. :)

    ReplyDelete
  9. @kambeng.karbonat la..nape nyer jelesh2 nie..bukan cik duyung rampas makwe kambeng..hahahaa!

    tag ape la tu..ok2..i'll come.. :)

    ReplyDelete
  10. @Syuxer hehe..thanks..betul2..ramai dtg dr segmen2 yg kite join~ alhamdulillah..hope selalu la dtg.. :) jgn sekali jek..ye tak..hehe..ca jek x berkesempatan nak bw kat semua blog org yg sama2 join segmen sbb BB macam sipot excident..huk3

    ReplyDelete
  11. aku polloww ko xdapat pown..??(T_____________T) sob~ sob~ sob~

    ReplyDelete
  12. @♥ ..cik jenab a.k.a fieza ..♥ ko nak ape lagi nyah..ko da aku buatkan dua doodle... :( jgn la tamak..huk3..

    ReplyDelete
  13. wah! tahniah!!
    dah cecah 100 ye?
    very fast....awesome!
    x mcm sy lambat..hehe

    ReplyDelete
  14. @KK
    alhamdulillah...xsedar pon wak da jejak 100,,hihi..xper,boleh punyer keh.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...