25 April 2011

DoodLe khAs uNtuk JenAb

Jenabbb~ oooo jenab~

Nah..da siap..seperti yang ko minta..hehe..
Nak aku lukis gegel ngan boboy janggut seciput tu kan..
Nie la ko dan si tuttt yang berjanggut ciput..
Sori kalau x sama langsung..
nama pon katun..
Dak mechy lukis..
Gini la jadinyer..haha..
Aku nak ko letak kat sidebar..huahaha..
Kejam tak? kejam tak? :P

^
|
|
|
apasal ko sopan sangat?? :P


12 comments:

  1. pandai lak kau lukis ek? aku reti tekap je, sebab berangan nak lukis style manga jepun. haha

    ReplyDelete
  2. comel dua2 tuh heheh..:)..eh nk tanya..cmner kaedah sign in yang awk ckp dalm entri update tu..ke maksud awk,kita kena sign in dulu dapat edit profile?ke camner?

    ReplyDelete
  3. eee!! tanteknyaa!!
    pandai buat doodle..
    akak ni xreti langsung tao!!
    leh request jugak ni..
    hehehee..
    aci x aci??
    kih3


    ♥ salam singgah dari mummy weiyda♥
    ♥ keep it up blogging ya!!♥
    (◕‿◕✿)(◕‿◕✿)

    hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    ReplyDelete
  4. @Syuxer
    ca da balas kat komen awak..maaf lambat tau.. :(

    ReplyDelete
  5. @No One haha..saper suruh terlalu memilih nk lukis aper..hehe...
    wah~ da lama xdengar perkataan 'tekap'..kah3..zaman skola jek guna.. :P

    mana link kamu? xde link..cner mau view balik..huhu

    ReplyDelete
  6. tq coz balas komen kat blog saya disebalik berukband wat hal heheh..:)..baru saya tau cmner kaedahnya..

    ReplyDelete
  7. @Syuxer hehe...yela..org tanyer, minta ajar kena lah jawab kan..kalo x, nanti org ckp sy kedekut ilmu lak.. :)

    ReplyDelete
  8. nk jugak..nak jugak..(hentak2 kaki.:)

    ReplyDelete
  9. owh..lep u so much la lalink..wokehh nnty ceq letak..mintak izin copy paste noh..hehehehhe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...