12 April 2011

DapAt gaK maSuk U : Minggu Orientasi UBM

Assalamu'alaikum...

Ahaa! Terkojut ? Tak pernah dengar nama UBM nie eh?? U baru nie..baru jek ditubuhkan pada bulan April 2011..Skang pon masih dalam pembikinan....Kos yang ada kat situ macam2 'RAGAM'....Terbuka kepada sesiapa jek...Ada SPM ke tak de ke, leh je masuk..UBM pun ada FB n Tweet2...Hehe..

( Ada ke U macam tu?? )

Adaaaaa....Nie dia...





Sekarang aku nak isi form pendaftaran & untuk minggu orientasi keyh...

1) Nama/Nama Blog
---> Nama Cik Duyung..boleh panggil "Ca" :) <---
---> Nama blog : Klik Klik Chakk!!! <---

2) Bila mula berblogging
---> November 2010...tapi tahun 2011 baru aktif..hehe... <---

3) Pandangan mengenai dunia blog 
---> Dunia yang sangat luas untuk diterokai...24 jam pun belum tentu habis satu daerah nak diterokai..Sebab ramai sangat komuniti..Cewah...Macam2 individu & ragam leh kita jumpa.. Baru la hidup bermasyarakat.. <---

4) Pandangan mengenai IPTM (Institut Pengajian Tinggi Maya)
---> Owhh~ sangat UNIK!!! IPTM best sebab tak mengenal darjat atau pangkat..tua atau muda..NO DOUBLE STANDARD punya..Pastu memang tempat cari kawan dan ilmu ..Tak kira la boleh masuk otak ke tidak..hehe.... <---

Kawan2 nak masuk UBM gak?? Leh klik banner kat atas tu yer.. :) 
Minggu orientasi tamat hari Rabu ( 13 April 2011) tau..cepat2!

 :: p/s : Prof, salam kenal...Semoga Prof trima saya.. :) ::

14 comments:

  1. welcome...im waiting..nk masuk list gak..cewah... :)

    ReplyDelete
  2. nak tahu kalu kiter di tag??

    biasanye org yang tag duyung, dia akan komen en3 duyung n bgtahu duyung yang dia tag duyung...dia akan bg link..duyung just masuk ke link dia bg tu la...

    ReplyDelete
  3. nana >> owh..ingt ade cara nk detect ade org tag kita...huhu
    klo kita nk tag org pon, kita kne cri satu2 la link org tu eyh?

    ReplyDelete
  4. misz jenab >> bgus2,,kita da masuk U!

    ReplyDelete
  5. kita satu sem!!

    huhu~

    pegang tangan saya dan
    ayuh bersama2 gempakkan dunia blogging~haha~~

    *xpayah nnty kene sebat dengan boy kaw pulak~

    ReplyDelete
  6. Rad Zuan >> yeah~ kita satu batch! sama sem! hehee..(semangat beno)

    haha..ti blaja same2 ek.jangan ponteng kelas ok! :P

    ReplyDelete
  7. salam kenal dari nizam... :)

    ReplyDelete
  8. salam singgah student UBM gak..amek kos apa? wakakkaa...

    ReplyDelete
  9. @Nizam
    hai...salam kenal kembali..alamak! blog nizam ape? xdek kat profile..cane mau singgah balik..huhu..

    *xmo follow kew? (punye la x malu...haha)

    ReplyDelete
  10. @CikTomyam
    wah~ kita rakan se'U'..hehe...amek kos masak memasak, masak la kaw...
    kih3..

    *kamu pon xde tunjukkan blog kamu..nak gak singgah..bak meh link kamu meh.. :)

    ReplyDelete
  11. melawat rakan-rakan UBM.
    jemput singgah dan follow..:)

    http://riez1004.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-di-ubm-untuk-ijazah.html

    ReplyDelete
  12. @R.I.E.Z
    maceh sebab singgah..aik..singgah jek ker? x mau follow? blog sy x bez ek? (touching2) haha

    ok..im coming~ :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...