29 April 2011

SEGMEN : Bestnye Duduk Di Teratak PINKY MOMMA!

Assalamu'alaikum..

Tak sah sehari ca tak join segmen ker contest nie..Hehe..Hari nie nampak KAK PINKY wat segmen lagi..Segman apa?


Klik header Kak Pinky kat bawah nie kalau nak join yer.. :)


Tujuan Kak Pinky buat segmen nie adalah untuk merombak bloglist beliau..Sebab kak pinky lebih suka baca update entry dari bloglist dulu baru la tengok kat dashboard..

Blog kak pinky semestinya pink..Penulisannyer ringkas dan padat..Tak perlu citer panjang, da menarik orang lain nk baca..Tengok2, komen da berlonggok kat bawah entry..hehe..Jelez betol...Suka sangat tema blog akak sebab kena dengan title 'MOMMA'..Ada trademark tersendiri..Ade gambar baby tu..hihi.. :)

Ok, harap dapat duduk dekat teratak Pinky Momma... :)
Sape nak join, diulangi..klik saje header Pinky Momma kat atas tu..
Tarikh tutup : 1 Mei 2011 jam 8 malam..


4 comments:

  1. nak join jgk la. Bile free jap lg

    ReplyDelete
  2. terima kasih syg ;)

    huhu mesti akak masukkan nnt..dun worry ;D

    thanx sudi singgah..thanx utk dodol pink tu lg skli..thanxx utk smua nye..wahhhh byknye thanxxx..

    ni muahhh skali ehehe ;)

    ReplyDelete
  3. @♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ ye ke kak? mesti yer? wah~ beznyer...mekaceh ..mekaceh..mekaceh kak...(balas thanks akak yg bnyak tu...hehe)

    nak muah3 jugak! :*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...