20 January 2012

Lol Vs Hahaha !!!

Assalamu'alaikum...

Short form biasa la kita guna kalau bersms kan..Ca pon memang guna short form bila main mesej.Kalau taip penuh kang, bape page dah makan dia.Hehe..Tapi bila ca menaip guna laptop, tak kisah la ber'ym' ke,chat kat fb ke, ha, taip entry ke, memang automatik ca akan taip penuh.Kadang-kadang je terbuat short form kalau nak cepat.Tapi tak la sampai 'aku' jadi 'aq'..Memang tak reti la guna short form tu.Kecuali 'kau' biasa jadi 'ko'..

Tapi perasan tak trend sekarang guna word 'LOL' ?? Ca dulu agak lembap la kan tak tau makna LOL tu.Rupa-rupanya Laugh Out Loud..Sila jangan nak LOL-kan sangat ca ye sebab tak tau benda ni..

Erk! =_="


Kan lebih seronok taip hahahaha!! Tak pon Kahkahkah! Tak pun, kuikuikui..Hehehe...Macam-macam lagi lah bentuk ketawa..Kalau setakat taip 'LOL', ca tak tau nak gelak sama ke tak.. :P Kan tak syok tu.. Hehe..


* sape perasan, kalau ca komen entry korang, ca suka ketawa..Ca pon tak tau nape.. :P

11 comments:

  1. Dulu ingat lol = tolol ..hahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha laa bestt.. pnjg sikit

    ReplyDelete
  3. tak suke gak orang letak lol kat belakang mesej..rasa macam kena panggil tolol..hahaha

    ReplyDelete
  4. siyess..akak pon tak tau LOL tu apa..tq sebab gtau...hik3...

    tak bape minat short form terlampau ni...

    ReplyDelete
  5. @Apik Pehe : haha..tau xper...mmg mcm ditoLOL kan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...