09 January 2012

Blog Juara Master Chef Malaysia

Assalamu'alaikum..

Macam yang kita sedia maklum , juara Master Chef Malaysia pertama kita ialah Ezani..Seorang doktor gigi ye kawan2..Hehe.Dia buat keje dan masak memang tenang je..Kena lah dengan kerjaya dia sebagai doktor gigi yang memang kena bertenang sentiasa.Kalau tak mati anak orang kena kokang mulutnya.Haha..




Masa bermuka buku, ca jumpa ada orang share link blog Ezani.. Nak tengok? :)

Klik [SINI]


Tapi final Master Chef Malaysia (MCM) memang best time diorang flash back apa yang berlaku sepanjang berada kat MCM. Mesti banyak kenangan diorang kan? :) Rancangan MCM memang terbaik dan lebih baik dari rancangan2 realiti nyanyian..huhu..Betol tak? :)



* ca akan rindu nak tengok si budak kecik : Zamir..hik3 ^^,

5 comments:

  1. ooo blogger juga rupanye dia nie...

    ReplyDelete
  2. tak pernah sempat nak tengok satu pun. asyik terlepas je. hee.

    ReplyDelete
  3. atok tak ponah tengok cito ni laie...

    ReplyDelete
  4. wah..terbaik lah doktor gigi menang ...

    hehe..nk terjah!!!

    ReplyDelete
  5. mmg da agk dia akan menang....kalau tak silap dia tak pernah ade dlm ketegori penyikiran....hebat btol....lps ni mesti ade lauk gigi msk asm pedas....hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...