14 January 2012

Lapang Sebelum Sempit

Assalamu'alaikum...

2 hari kot ca tak sempat nak balas kunjungan commenters, tak bw..Maaf ye...Kalau ada yang terima komen dari ca tu, korang bertuah la..Hik3..Bertuah la sangat kan.....Ca bukan retis @ blogger pemes pon..Ca sedikit busy sekarang...Sebelum ni boleh la..memang free 24jam.Boleh ngadap laptop sampai lebam. Kini tidak lagi..Saya gunakan rejoice..Erk..Salah eh? Hehe..Takde la..sekarang ca sibuk siapkan order2 customer...



Alhamdulillah, sambutan wat masa ni agak menggalakkan.. :) Tak sangka jugak sebenarnya.Walau design craft ca belum banyak, tapi daripada beberapa design tu berjaya memikat pembeli..Alhamdulillah....

Betul kan, 9 pintu  rezeki adalah datangnya dari berniaga... :) Korang doakan ye perniagaan ca yang kecik sekarang akan menjadi perniagaan yang besar akan datang....Nanti boleh la ca buat contest or GA yang menawarkan hadiah2 besar.Peti ais ke, mesin basuh ker, "cik duyung" ke..Ahak3... :P *giler kau jah pertaruhkan diri jadi habuan??*



* nak cari sorang pembantu la..hehe..sape nak? :P

9 comments:

  1. Alhamdulillah, ALLAH bagi ilmu. Semoga berjaya. :)

    ReplyDelete
  2. Amin...semoga ca terus berjaya ye..:D

    ReplyDelete
  3. Amin..kalau rajin mesti ada rezekinya kan..

    ReplyDelete
  4. saya la org btuah tu...hehehe

    amin...smoge pmulaan yang baik ni menjadi lebih baik di masa akan datang....

    ReplyDelete
  5. meh sini kite jd pembantu ca. hihi :D

    psst, ca org johor kan. biasa ca beli kain felt ni kat mana ek? :)

    ReplyDelete
  6. ai, salam kenal! azza juga follow disini sebagai tanda persahabatan.. Teruskan menulis, sentiasa menantikan entry baru untuk saya stalker hehe.

    ReplyDelete
  7. semoga bertambah sukses dari hari ke hari! always do pray!!! :')

    ReplyDelete
  8. terima kasih semua yg mendoakan..aminnn! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...