21 October 2011

Johnson's Baby?? Tak De Klasss..

Assalamu'alaikum~

Ape kelass pakai bedak baby johnson? Losyen baby johnson?

Tak remaja la beb!

Nama pon barang BABY...



Agak2 ada ke orang yang akan tanya soalan camtu ek bila nampak si gadis *bukan baby* yang pakai? Owh, sangat touching kalau ada yang tanya camtu..Sebab ca la yang pakai semua ni dengan penuh bangganya. Masa kecik2 tak pulak pakai bedak johnson kecuali shampoo yang kale kuning2 tu.Ada lagi tak ea skang? Bedak, masa kecik mak pakaikan bedak AIKEN.Bedak berubat tu..Mungkin nak elak montot ruam kot.ahaha..




Seriously ca masih tak pandai pakai compac powder. Kalau kuar jalan2, dalam handbag ca bawak je sebotol bedak johnson ni. Lepas solat, hamek ko..tuang kat tapak tangan, pap pap pap kat pipi.Orang lain pandang semacam dua macam jek.Peduli hape..Make-up lagi la tak reti.Setakat eye-liner tu boleh la.Tu pon jarang-sama-sekali nak pakai sebab malas nak cuci.

Papepon johnson baby kan wangi~ bau baby..sangat suka bau baby! hehe....

* tak sabar nak puk puk bedak kat badan baby sendiri..erk! *berangan*

14 comments:

  1. aa, jimat kos aper pakai bedak baby....2 in 1..mak dan anak pakai..kalau yg blm ada anak, kira ok jg..yg penting kita suka

    ReplyDelete
  2. bagus kot pakai barang baby, nanti badan pun bau baby je. :)

    ReplyDelete
  3. shiema pon suka baby johnson jugak. wangi :D

    ReplyDelete
  4. releks2 sudey.. cam minyak rambut.. aku dah 2 tahun pakai minyak baby oil.. hehehe

    ReplyDelete
  5. kulit tak lembut2 pun,,..kersa cam batu..haha

    ReplyDelete
  6. syuk lagi lama tak pakai alah benda neh hehe..yang baby oil tuh wat rapi rambut je hehe

    ReplyDelete
  7. @Syuxer : lama syuk x dtg sini.. :) mmg bagus untuk rapi rmbut kan baby oil nie.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...