30 October 2011

Profession Sebagai Blogger Je??

Assalamu'alaikum~

"Boleh ke hidup dengan blog ni?? "

Macam pernah ku lihat ayat ni..Tapi di mana ya?? Haaa~ Penah nampak tak ayat tu? Penah tak?? Ca rasa majoriti penah nampak ayat ni..Lek lu..Lek lu..Ca BUKAN nak ciplak idea Abang Ben..Tapi entry ni sememangnya berkaitan dengan beliau...humm...*sambil memeluk tubuh





---> tak tau citer?? Klik [SINI]

Seriously selama ni ca pendam satu persoalan ni..Kalau lah boleh peram ni da boleh jadi tapai dah..Nak tau apa persoalan tu?? *jangan gelak eh! Tumbok kang!











"BA ni keje apa ek sampai boleh post entry hampir setiap jam..kadang2 tak sampai sejam dah ada new entry dah..? Bos dia tak marah ker?"









Bila ca baca entry BA tadi ca terkejut plus kagum tahap tak hengat dunia punya..Korang mungkin la da tau kan..Ca baru lagi kot dalam dunia blog ni.Belum tau sangat pasal BA ni..Rupa2nya Abang Ben memang profesion dia hanya SEORANG BLOGGER ea?? Fuiyoooo~ Dahsyat wooo!

Ca sangat kagum la kalau betul memang 'blogger sepenuh masa' itu adalah profesion dia..Camana la ek nak jadi macam dia? Jeles2..Kena menuntut ilmu face to face ni ngan Abg Ben..hik3...


* - nak jadi macam BA!

7 comments:

  1. B.A kejer dkt kementerian pelancongan if tak silap..dia post guna HTC online jew..heheh

    ReplyDelete
  2. xdayo nk jd blogger sepnuh masa..tp tabik kat BA

    ReplyDelete
  3. @~~Ticer Wann~~ >> betul tu ticer..xsanggup..botak pale nak pikir wat entry..haha...selalu xde idea manjang..hihi

    ReplyDelete
  4. hee...sy blogger part time je...:)

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan..singgah n follow blog yang cute nie..hehhe...

    ReplyDelete
  6. blogger part time je syuk neh hehe..tak de stamina high heheh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...