07 March 2012

Cik Duyung Dilamar Blogger Johor

Assalamu'alaikum...

♪~Pabila duduk bersanding janganlah suka menjeling..
Menjadi raja sehari..
Tersenyum wajah berseri~ ♪
  *betul ke gini liriknya..seperti terdengar lagu ni di dalam suasana majlis kawen..hik3.. ^^,







Ca dilamar diinvite blogger Johor ni... Ops..terkantoi lak..Alaaa..nak berangan sikit pon tak boleh..Hehe..Sebenarnya ca diinvite oleh salah seorang ahli dari Page Kami Blogger Johor untuk join satu contest screenshot..Jadi ca dengan malu2 meow, ca join jugak..

Ok jom ca perkenalkan orang-orang penting dalam menjayakan contest ni ...

Penganjur : Shafuan Kechik

Para Penaja : 

1) Mohamad Thaqib --> taja hadiah bernila RM30
2) Khairul Asrol --> review blog pemenang + letak pemenang dalam bloglist beliau selama seminggu

Ok..nah..ni screenshot Blog Cik Duyung ~ :)


Sape nak join pergi LIKE page Kami Blogger Johor keh! Orang2 Johor diutamakan.. ^^,

Eh,lupa...Pemilihan pemenang contest ni berdasarkan like terbanyak pada gambar screenshot yang akan di upload semula oleh penganjur.Jadi, bila gambar blog ca da naik mintak jasa baik korang untuk LIKE ye..ngeee~ :D

Thanks a lot!

12 comments:

  1. gud luck dear..
    ika org selangor..ta dpt la nk join~~

    ReplyDelete
  2. gud luck ca :)

    ingkn td lamaran kawen..weeee ^^

    ReplyDelete
  3. amboi ca..da ada gmbr la kt sidebar :)comey..hehe.gudluck ca! ;) header cun cm orgnya.

    ReplyDelete
  4. gud luck Ca..moga blog Ca terpilih..

    ReplyDelete
  5. Good luck ca :) nanti da mula . inform at miza tau . #excited ni

    ReplyDelete
  6. org KEDAH ! cesssss.. xadil ! egegege

    ReplyDelete
  7. kalo menang n dpt hadiah,sila share!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...