27 March 2012

Tak Ada DSLR Pun Tak Pe!

Assalamu'alaikum...

Sape tak nak DSLR kan? DSLR sebijik makhluk bermata besar dan bolat yang semakin menjadi kegelian kegilaan ramai orang yang kaki 'tembak' ni.. Termasuklah yang dok menaip entry nie.Heh3... :p

Tapi tak mampu la dek noonnnn nak beli natang tu lagi..Tapi takpe..Ca dah ada Mr. Nikoneletto...Eh..eh..tapi kan,nama tu berbelit sangat nak sebut kan? Ca dah tukar nama dia kepada BABY RED.. wink3.. (^__*)

Ingat tak Wordless Wednesday ca yang lepas? Gambar tu pon hasil jasa my Baby Red..tapi tu ca ada edit sikit dengan tone colour dia.. Kali ni nak tunjuk lagi gambar cincin.. *dah tu je prop yang shantek.. :p


Tak edit pape..juz + watermark je.. :)

Cun tak? I ♥ Purple!!!

Boleh lawan DSLR tak? hahaha.. *pasan!
Minat punya pasal, kita manfaatkan apa yang ada..oh, my Baby Red..Lebiu3...

Psst..psst..gambar kat atas ni dapat pujian dari sifu Atok masa kat FB.. ^^, Dia cakap "super cun"..kembang2 lobang idong den.. :p Mekaceh atok.. Atok jadi sifu ca yer..

Erm..next entry insyaALLAH ca nak story pasal percutian ca.. :) Tungguuuuu~


*kalau banyak gambar sendiri dalam kamera kita,BUKAN photographer namanya. - Amir Ashraf | Vanilla Coklat,TV3.. ♥

13 comments:

  1. memang cun habis...akak pun teringin nak bergmbar/ snap dengan pose yang sangat hot..tp x pandai lerrr

    ReplyDelete
  2. memang sangatttttt cunnn!
    setanding DSLR dik..huhu akak pun nk belajar la camni ;)

    ReplyDelete
  3. cunn..!
    gamalm kamera nur, byk gambar pemandangan dan gmbar org lain, gambar sendiri kurengg..!

    ReplyDelete
  4. wehhhh ca..xsangka aku kmu ade bakat jdi photographer..cun siott gamba tu..

    ReplyDelete
  5. cantek la gambar ni..cincin tu sape punye?he3

    ReplyDelete
  6. member gua banyak pakai dslr.so slalu gua interframe je camera diorang.hahah

    ReplyDelete
  7. ohsem la Ca gambat tu..ada bakat..insyallah nanti de rezeki lebih beli dslr ye..

    ReplyDelete
  8. hihi...patot la atok tersedak makan nasi lomak pagi tadi...hoho....tahniah gak kat Cha...gud starting...

    ReplyDelete
  9. cun!!! pasni klu pakai DSLR, lagi cunnnn

    ReplyDelete
  10. pergh.. stylo la ca.. aku pon guna camera hp e71 je nk snap pic.. hahaha

    ReplyDelete
  11. dulu geng budak penjara pakai camera vga je..yg penting posing tu macho..haha

    ReplyDelete
  12. comey gamba ni even xpakai dslr :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...