13 February 2012

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU

Assalamu'alaikum..

SILA BACA SAMPAI HABIS..SEKIAN...

Disebabkan kisah BERUKben yang menyakitkan jiwa dan raga, ca ambil peluang ni untuk join Segmen B.A ni..(Klik Link)

Tutup : 13/2/2012 | 10 malam

Biasanya bila join segmen Abang Ben, time ni la trafic tiba2 menuju puncak la kan.Time ni jugak la nombor giliran follower akan bertambah..Tapi kali ni ca join dan ca harapkan sapa yang nak follow ca biarlah atas keikhlasan hati dan atas dasar minat terhadap penulisan ca..Bukan sebab mengharapkan ca FOLLOW KORANG BALIK. Ok? 


KENAPA KORANG PATUT BACA BLOG CIK DUYUNG??

Blog ni tak semuanya berkaitan hal seharian ca atau peribadi.Nampak je kat label tu 'KISAH CIK DUYUNG' mengambil tempat pertama.Tapi sasaran utama ca dalam blog ni untuk korang baca ialah diruangan 'MUJAHADAH'...Entry PERCUBAAN untuk korang..Jom baca KISAH CAWAN DAN PIRING... :)


* Ca tak kisah kalau ada yang tiba2 rasa terbantut nak follow blog ni sebab sekarang ca dah faham betapa berharganya readers & pengomen berbanding JUMLAH FOLLOWER.... :)

25 comments:

  1. erm... betul3.. follower ramai pun tak semestinya blog kita sentiasa di review setiap hari kan...
    --
    Jom lihat Koleksi Tudung Cantik dan Terkini disini
    --
    Order VCO Catalyst disini

    ReplyDelete
  2. betul :) miza sokong . kadang2 ramai yang follower ramai tapi isi blog entah pape .

    miza lagi suka kalau blog biasa je . tapi isi menarik dan padat ^_^ macam blog ca . hee

    ReplyDelete
  3. salam singgah blog CikDuyong. link dr blog BA :)

    pasal followers kt atas tu, well said. nk follow biar ikhlas, bkn harapkan balasan :)

    ReplyDelete
  4. assalam .. hye gorgeous =)

    follow dr link blog MR.Hyperactive Ben Ashaari =p

    ReplyDelete
  5. hi singgah dr blog abg ben. hehe :)

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama...follow sini.. :)

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  7. Blog ni memang menarik.. salam kenal dari lulu...
    keep it up ^__^
    Inilah masanya untuk bertukar..

    ReplyDelete
  8. Salam Ca,

    follow dr belog Abg Ben,..

    betul tu ca, readers tu ptg dr followers..kita tulis utk share dgn semua...

    ReplyDelete
  9. rasanya kan.mesti ada orang akan sentap bce..hahah

    gud2..AHHA

    ReplyDelete
  10. hai, b/walking kat sini. dari segmen abg ben ashaari. jom g blog saya pulak =)

    ReplyDelete
  11. Betul-betul.. kalau boleh yang follow kita tu biar ikhlas kan? tak payah nak kumpul ramai2.. :)

    Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
    Dah follow awak pun..

    http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  12. mhz dri COOL fm datang terjah..MHZ tengah nak carik blog untuk letak dalam blog list..kalau kamu sudi letak COOL fm dalam bloglist kamu, inform MHZ dgn memberikan komen pada entry di bwh ok..nnti MHZ pn akn letak blog kamu dlm bloglist COOL fm ok..hoho

    http://mhzmc.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  13. Salam singgah n follow sini...
    Salam perkenalan dari fendy

    jemput singgah

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  14. Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
    Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
    Hehehe...Thanx ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  15. singgah sini dari segmen yang sama...
    follow blog nie jugak...
    SUPPORT BELOG GILA JUGAK K!!

    http://belogila.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  16. jalan jalan ke blog ni. ben ashaari kirim salam pade ca. ;)

    farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  17. salam kenal dari segmen abg ben..

    hope sama2 maju dalam dunia blog nie..:)

    http://lapanfebruari.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  18. Salam perkenalan dari sihatimerahjambu datang dari segmen Abg Ben
    Harap sudi singgah juga di blog Fiza.^___^
    http://www.azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  19. blogwalking ke sini dari segmen abg ben:)

    ReplyDelete
  20. Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Sudah follow kamu.. Kalau tak keberatan, follow saya sekali..

    Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

    Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  21. Hi ikan duyung comel...Salam perkenalan dari saya, ZAROL =)

    Sama lah segmen kita kt BA !
    Wahh..Dah baca blog awak, Cantik.

    Jom tgk entry di blog sy pula.
    www.pelangianoy.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. kalau jumlah follower ramai tapi tak masuk singgah, xdop guna gak kan Cah...

    ReplyDelete
  23. follower 485 jenguk awk kat sini..jom jenguk N.Z plak kat sane..

    ReplyDelete
  24. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...