19 July 2011

Rindunya Sama Mereka

Assalamu'alaikum~

Zaman belajar tu adalah zaman paling best la ca rasakan..lagi2 masa belajar kat poli...zaman skolah tu best sikit, tapi kat poli best banyak..hehe..sebab da matang sikit kot..ceh3...

Banyak sangat kenangan ca kat poli..kels ca kelas yang sangat best la..hehe..sebab kitorang nie sepakat berbanding dak2 kelas lain..lagi2 kalau ada event @ pertandingan by class...dak mekanikal, memang ramai lelaki la ..tapi kelas ca pompuan ada la 14 orang...paling ramai antara kos2 mekanikal lain..jadi bila kitorang de event yang ada makan2 nie, pompuan2 nie la merancang..dak2 laki pun datang tolong....Contohnya macam dalam video nie..saksikan..hehe


video

Masa nie kitorang nak wat bbq sempena kemenangan kitorang dalam Hari Keusahawanaan..belanja barang nak wat bbq pon dari wet hadiah..memang best...sebelum hari keusahawanan pon kitorang rewang sama2..siap mintak kebenaran ngan ketua kampung untuk dak2 laki nie masuk umah kitorang sebab barang2 masak kat umah sewa ca n the geng....sampai malam la kitorang rewang....memang rindu saat tu....
Entah bila dapat rasa macam tu lagi kan? :(

6 comments:

  1. bbq ... dah lama x buat bbq =_=

    ReplyDelete
  2. zaman yang tak dapat dilupakan. :)

    ReplyDelete
  3. bila kita dah sorang2 mmg kite akan terkenang semua zaman la ca.

    sampai la ni, asek teringat zaman sekolah, matrik. sobs.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...