02 November 2011

Hasil Pertama Kerja Tangan

Assalamu'alaikum..

Tangan yang dulunya langsung tak pandai menjahit skang dah boleh jahit sikit2 sebab minat kat satu jenis kraf ni..Kraf yang menggunakan kain felt..Kemain ca selongkar poket inchek google cari tuto camane nak buat , camane nak jahit semua..hehe

Akhirnya terhasil la dua benda alah nie.. =)




Aik, pink lagi?? Memang tak leh kata apa la..Memang warna dia cantik..hehe



Makhluk kecik tu cam hodoh jer..Haha..
Nak bagi kat sape yer.. :)



* jahit baju tak nak pulak belajar..haha.. :P

14 comments:

  1. bagus,

    setelah sekian lama. Akhirnya kau ada seni jugak.



    HAHAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  2. @Aku DaN SeSuAtU : mekaceh...hehe..awk nak? ngee~ cam hodoh je nak bg..malu..hehe

    ReplyDelete
  3. @semutsengal : sengal punya semut..hahaha

    tau xpe..naseb berseni jugak kan? hehe

    ReplyDelete
  4. hodoh..? takde la..cute2 je sy tengok ni...heee~

    ReplyDelete
  5. cantik..:)..kiut je hasil tangan ca hehe

    ReplyDelete
  6. wah cantiknya.. bole wat GA pasni jgn lupa tag citra ye..huhu
    citra dtg dr segmen keri balas kunjungan dan follow :)

    ReplyDelete
  7. @Citra NaniZam : mekaseh banyak2....wah~ wat GA? hehe..ade ke nak join nanti..hehe...

    ReplyDelete
  8. @♥ ..cik jenab a.k.a fieza ..♥ : lu nak? haha..nanti gwa buatkan keh! nga cari kain fel lagi..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...