24 November 2011

Gara-Gara Gam Gajah

Assalamu'alaikum~

Selama ni tau gam gajah ni kuat, lebih kuat dari gam UHU. Tapi ca tak la penah guna gam gajah ni dalam sebarang aktiviti berfaedah atau lagha sekalipon. Akhir2 ni memang ca busy buat kraf, so guna gam UHU la biasanya. Semalam stok da habis, suruh la mak ca beli bila balik keje nanti. Sekali mak beli gam gajah, mak kata gam UHU habis.




Ca anggap je dia ni sama cam gam UHU. Ca tebuk muncung gam tu. Menjejeh keluar gamnye ke tikar getah. Aik, nape cair ni?? Kena panas ker? *soalan bangang yg tak patut dipersoalkan* So takpe la. Teruskan aktiviti, macam guna gam UHU.Lekat kat tangan pon relax je sebab mesti leh tanggal. Sekali apesal keras+kasar ni? Ha!! Takleh tanggal! Tengah2 gabra, nak angkat kaki, yaALLAH..satu jari ca melekat kuat kat tikar getah ! Kan ada gam yang menjejeh tadi. Ingat tak? Ingat tak?? Peh, sakit woo nak cabut...

Baru harini ca tau gam ni lagi kuat dari UHU. Ye,ye...sekuat gajah la kan. Patutla gam ni guna pak gajah sebagai 'model' produk . Terasa malu menjadi seorang remaja 20-an sebab tak penah guna gam gajah ni..urghh! *tumbuk dinding!*




*Sob3..pulun gosok ngan thinner.Tak ilang..last2 cepit sikit2 dengan penyepit kuku.. T__T  Gam ni jahat!



15 comments:

  1. haha..ni yg org cakap " tak cuba tak tahu".... akak pun ada pglaman yg sama...pedih rasa jari ni nk menanggalkan gam tu..

    ReplyDelete
  2. Wahh bhaye tu cabut ngan ketik kuku,slap2 tecabut kulit..lain kali nak main gam pakai srung tangan yea..kekeke

    ReplyDelete
  3. @Aisy Nasiha : betul tu kak..skang da tau,kena la hati2 bila nak guna gam yg jahat ni.hehe

    ReplyDelete
  4. @SpeakerSekolah memang ada kulit yg tercabut..sob3.. T__T

    pakai sarung tangan?? hamboi~ hehe

    ReplyDelete
  5. kraf yg ca buat tu jadi tak? uploadla n buat la citer psal kraf tu...kalau tak, sia2 je la tangan kena gam jahat tu..

    ReplyDelete
  6. guna hingus lagi baik kot hahaha (^_^)

    ReplyDelete
  7. serius...seksa bila terkena gam ni kat tangan..sebab pernah rasa dulu..nak hilangkan....huuhh...lama jugak la baru boleh hilang...

    ReplyDelete
  8. hehehe. kesian ca. kalau ak hilang jugak, potong je lah jari tu. ekekeke :p

    ReplyDelete
  9. Salam! Hahahaha...awak, kes awak same dgn kes saya...sangat ngeri woo dan pedih + sakit kena gam gajah ni, menyampah!! Sy crafter juga :D jemput bace kisah ngeri sy dgn gam gajah ni di sini :

    http://lynndamya.blogspot.com/2014/09/kisah-ngeri-aku-dengan-gam-uhu-super.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...