20 August 2011

BLog seMakin Sepi

Assalamu'alaikum~



Humm..bukak2 blog, sedih jer rasa sebab komen2 yang masuk ciput jek..pastu follower tak bertambah pon..huhu....( ok la tak bertambah dari berkurang kan..hehe)

Semenjak ca dah tak pakai bodben,  jarang la dok on9 , nak ngadap lappy macam dulu, dekat 24 jam men blog..skang tak..hujung minggu jer ca berkesempatan update blog kat cc..kadang2 ca taip entry banyak2 dalam word, then copy paste time on9..pastu wat schedule untuk post entry untuk masa seminggu..so, kalau yg perasan ca ada post entry pada hari2 lain, tu semua auto post la..

Agaknyer memang kena ngadap lappy jer ek nak sentiasa aktif blog nie..pastu kena la sediakan entry2 yg best..ouh~ tu mungkin satu kelemahan ca la..ca tak kreatif lagi nak wat story best2...masih blaja..( tibe2 hairan, org lain pon wat personal entry, tapi ramai jer datang bace...)

Mungkin jawapannye, ca kena rajin datang blog orang lain gak..tapi tu la masalah ca, ca on9 sekali seminggu, post2 entry, then tak berkesempatan pi jengah blog org lain..sob3...sedih3....

***nak pakai bodben balikkkkkkk T__T tak pon nak pakai streamix terus..cewah!

10 comments:

  1. komen kat entri Ticer juga berkurang.. hee.. :)

    ReplyDelete
  2. eh..jangan la sedih sedih cik duyung! tak pe walaupun sikit at least ada org komen=) asya blogger bru lg la xde org komen=) mungkin kne perbaiki yang mne kurang.

    ReplyDelete
  3. shy sokong ca....jgn benti berblogging k..
    uasaha slow insyaAllah berjaya..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...