20 October 2012

Apa itu EMCC??

Assalamu’alaikum..

Da pernah dengar pasal EMCC? Pernah tengok? Ape itu EMCC??

EMCC nama pendek.Nama panjangnya EMCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC….hehe..gurau je.Nama panjangnya EXTRA MOIST CHOCOLATE CAKE. Kek coklat yang memang power! Kena dengan nama, EXTRA MOIST..memang moist gile, dengan limpahan coklat yang banyak kat atas kek ni, membuat sesiapa yang makan tu nak jilat bekas,jilat sudu lah! Memang sedap..Ca jamin dua ratus peratus! 

AWAS ! SAJIAN INI AKAN MENYEBABKAN ANDA TERMIMPI-MIMPI !

EMCC merupakan kek coklat yang dikeluarkan oleh Syarikat Extra Delicious yang kini merangkul title Pakar Kek Coklat ! Memang layak..Sebab sendiri buat tak pernah nak jadi semoist dan sesedap camtu, sendiri beli kat kedai2 lain sebelum ni pun tak pernah jumpa yang macam tu, so, memang EMCC la juaranya.. EMCC mula menjadi topic hangat di Facebook dan Berjaya mendapat 1000+ Likes dalam masa tak sampai 2 bulan je semenjak dilancarkan (27 Ogos 2012) ! Tu belum tengok lagi berapa ramai dealer, sub-dealer dan 2nd sub-dealer EMCC ni..Satu semenanjung dah berjaya ditakluki tau.Sabah Sarawak je belum ada dealer lagi..Tak cukup lagi dengan mereka yang dok mencari2 EMCC ni..ramaaaai yang suka~

Produk keluaran orang melayu Islam,itu amat membanggakan ca mahupon semua rakyat Malaysia. Memang tabik springggg sama big bos EMCC, AbangZack..  Beliau bukan berbisnes untuk kesenangan beliau sahaja, malah dia amat membantu orang lain untuk berjaya juga dalam bisnes yang sama. :) Alhamdulillah, masih ada yang mampu meneraju produk halal ni ke serata dunia insyaALLAH..

Sekarang ca dah pon menjadi salah seorang daripada pengedar EMCC, Sub-dealer kepada Kak Faezah, sub-dealer dalam JOHOR, lebih khususnya dealer dalam area Pekan Nanas,Pontian,JOHOR.. Alhamdulillah dah ada 2 orang 2nd-subdealer under ca sekarang..Yana & Shahrul. :)

Nak tengok kehebatan EMCC dihati rakyat Malaysia? Jom ke page rasmi EMCC dan jangan lupa LIKE ! :




Amacam? Terliur tak? Hehe...

Nak rasa? Nak order? Tak tahu nak hubungi sape? Jejak dealer/sub-dealer yang berhampiran dengan anda kat sini :

Cari la nama ni dalam list kalau yang dekat dengan kawasan ca ye..hihi :)

Doa ca, semoga EMCC akan terus menambat hati semua orang..dan semoga EMCC mampu menjadi produk antarabangsa disamping melahirkan lebih ramai orang melayu islam yang mampu menceburkan diri dalam dunia perniagaan.. 9 daripada pintu rezeki kan datangnya dari perniagaan...Dan rezeki itu datangnya dari ALLAH.. :)

Terima kasih jugak kepada Abang Zack dan krew EMCC yang sentiasa menyuntik semangat kepada ca dan yang lain.. :) 


*sentiasa menanti stok sampai..hik3..

8 comments:

  1. @kotak bulat bukan setakat nampak sedap..rasanya memang sedap ! :)

    ReplyDelete
  2. nampak mcm sedap gak..tp akak kureng suka dgn kek..hihi

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, semangat betul baca write up Ca ttg EMCC ni, mcm reporter ;). Mmg diakui langkah sj kaki memulakan EMCC ni mmg sukar nk tinggalkan ia....Produk makanan yg telah terbukti dpt perhatian di pasaran...

    ReplyDelete
  4. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  5. mmg sedap ni . hewhew *teringat kejadian kek hanguihh*

    ReplyDelete
  6. sedp nye..nanti nak wat sendiri la..huuu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...