29 September 2011

SEPAH dah Bersepah??


Assalamu’alaikum~

Maharajalawak dah lama habis kan? Tapi astro macam biasa ada jer la ulangan dia ye dak? Tapi umah ca tak langgan la Mustika tu.Tapi disebabkan Sepah antara peserta yang paling dan sangat ca minat, sanggup pi tengok kat youtube la, mintak kawan2 download la..Siyes,kumpulan  Sepah terrrrrrmantoppp kata Shamsul Ghau2..Sepah la yang boleh buat ca gelak gaban.Yang lain kureng la..Walaupun ca orang Johor, senegeri dak2 Sepah, faktor negeri TIDAK sama sekali jadi sebab ca minat diorang.



Hari tu kan ca ada pergi tengok show radio Sinar kat Plaza Angsana.Si Jep ada datang. Mau tak keruan jadinya.Hehe.Ensem la tengok depan2.. :P Sebelum ca sambung citer, ni ca syer sikit video persembahan Jep. Tapi sori la.Dari jauh, rakaman pon x ok sangat.Rakam sambil gelak, habis gegar.Haha

video

Nak tengok gambar2 show ni, leh tengok kat [SINI]

Kenapa Jep sorang? Mula2 ca fikir mungkin si Mamat ngan si Shuib ada hal,tak dapat datang. Tapi alangkah sedihnya hati bila si Jep bitau yang diorang da bersepah berpecah…(citer ni da ramai tau rupanya..yang pasti ca baru tau.. T__T ketinggalan betol la..) WHY? WHY? WHY? Tak boleh terima la kenyataan ni~ Diorang best sangat bila bertiga.Tengok da kamcing gile cam adik beradik betol. Tapi nak wat cane, kita tak berada kat tempat diorang.Mungkin ada la sebabnya kan? Ca pulak yang sedih bila tengok balik persembahan2 diorang, citer2 diorang. Uuuu~

Hope diorang boleh bersatu balik. Bagi ca, diorang ada harapan  ganti si Bujang Lapok zaman dolu2.. Naseb ca bukan producer ke director.Kalau tak, memang kat tv tu citer diorang je.Ahaha.. :P

Kat sini pon ada citer pasal diorang berpecah ni... :

yg lain cari la sendiri.banyakkkk...


1 comment:

  1. hai,jom join contest.........http://jokegurl.com/2011/09/hadiah-contest-like-realiti-kehidupan/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...