25 January 2013

Musim Cerita Cinta (TV3)



Assalamu’alaikum

Macam biasa, blog terbiar berminggu-minggu tak berupdate. Nak ber-blogwalking jauh sekali. Tapi blogger2 yang ada kat bloglist ca tu, ca selalu je jenguk..Tapi jadi silent reader je. Ada sehat ka kawan-kawan? :D Ca sihat alhamdulillah.. Dekat 2 bulan kot ca tak sentuh da ubat2 migraine ni. Sakit pale tu ada.Tapi tak la seteruk macam sebelum-sebelum ni. Mungkin sekarang ca dah dapat ‘ubat’ yang lebih baik. Alhamdulillah… :)

Terus terang la ea..ca ni jarang tengok tv3 . Ca selalu tengok astro. Lagi2 astro WARNA. Tak kisah la citer kat WARNA tu diulang-ulang tayang, ca masih leh layan lagi.Sebab suka tengok citer lawak. Lagi2 kalau citer Maharaja Lawak Mega tu. Ca bukan nak berlagak yang ca tak layan tv3 ke tv-tv lain, tapi tv3 ni tak semua la yang ca suka layan. Tapi semenjak dua menjak ni, haaa.. Selasa hingga khamis, pukul 10 malam layan Ruby, isnin hingga khamis pukul 7 malam layan Setia Hujung Nyawa, hari selasa pukul 9 malam layan Cinta Qaseh pulak. Semua ‘menggoda’ mata dan jiwa untuk layan citer cinta kat TV3. Terkena pulak semua pelakon-pelakon dia ca suka la nak tengok. Walaupon ketiga-tiga cerita ni ca tak tengok dari episode 1, tapi jalan citer2 ni semua senang difahami, so memang boleh layannnn…

Ada someone yg hasut ca tengok citer ni..hehe...  :)



Korang layan tak citer-citer ni semua? Heheee…memang ada yang tak minat citer-citer ber’genre’ jiwang ni. Minat masing-masing la kan.. Ca suka tengok citer-citer jiwang sambil dok berangan jadi heroinnya..auwwww~ :P *gedik



*Emmm..ca kehabisan stok ‘Runningman’ laaa..nak donlod memang tak lepas la. Kena cari ‘supplier’, kasi sedut masuk dalam laptop..Hehe.



7 comments:

  1. shat aje...ketinggalannye aku..nmpak sngat da lme x bukak tv..hehe

    ReplyDelete
  2. as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
    http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

    ReplyDelete
  3. i have no word to say .tapi ada sikit aku nak ckp .aku tak tahu kenapa aku tak suka setia hujung nyawa =<

    ReplyDelete
  4. aku pong kurang tngok tv3 ni, tp skngni...gara ceta ruby tu pergh! layanz~

    ReplyDelete
  5. setakat ni kite layan ruby sebab masih cuti dok rumah. kalau dah balik kolej malas sikit nak tengok dah. hehee

    running mna daebak ! kan ? :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...